• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

En tam affære

(Stjernen – Stavanger Oilers 0-5) Det ble en heller tam affære i Stjernehallen i kveld. Det sprudlet verken av Stjernen eller Stavanger Oilers, men siddisene hadde marginene og vant toppoppgjøret til slutt med 0-5.

Begge lag åpnet den første perioden noe avventende, det var tydelig at det var nerver både hos hjemme- og bortelaget. Etter noen sjansefattige åpningsminutter skulle Stjernen få muligheten i overtall da bortelagets Martin Lefebvre ble utvist for holding, men verken i dette eller i det påfølgende overtallsspillet da Ludvig Hoff satt utvist for å holde motstanders kølle maktet Stjernen å legge noe særlig press på siddisene. I stedet skulle det være Oilers som fant nettmaskene da Markus Søberg sørget for ledelse etter nesten tolv minutters spill. Hjemmelaget skulle få en ny mulighet i overtall da Dan Kissel ble utvist for farefullt spill med høy kølle, men det ble med forsøket. En tempo- og sjansefattig periode fra begge lag endte med ledelse for Stavanger Oilers med 0-1. Skuddstatistikken gikk også i gjestenes favør med 11 mot 8.

Midtperioden fortsatte i samme spor som den første, og etter snaut tre minutter fikk Stjernens Filip Gunnarsson en utvisning for tripping. Med bare sekunder igjen av undertallsspillet, øker Stavanger ledelsen til 0-2 ved Ludvig Hoff. Noe temperatur ble det også i denne andre perioden med flere utvisninger til begge lag for roughing, som medførte spill både i fem mot fire og fire mot fire, uten at verken Stjernen eller Stavanger maktet å utnytte det. Nærmest var hjemmelagets Magnus Eikrem Haugen med et skudd i stanga. Men de 1812 fremmøtte tilskuerne fikk se nok en tam periode, og at bortelaget kunne gå til pause med en 0-2 ledelse. Skuddstatistikken i den andre perioden endte i favør Stjernen med 8 mot 7.

Stjernen begynte den tredje perioden med å skru opp tempoet, og fikk lagt et visst press på Oilers. De røde kom seg til muligheter, men Stavanger var kompakte defensivt og målvakt Henrik Holm var i det umulige hjørnet. Midtveis i perioden punkterte i realiteten Oilers kampen da Andreas Klavestad fant nettmaskene og økte til 0-3. Mens Magnus Eikrem Haugen satt utvist for slashing noen minutter senere ble også Oilers Christoffer Karlsen utvist for holding noen sekunder senere. Trener Anders Olsson forsøkte med å ta ut målvakt Jørgen Hanneborg og spille fem mot fire, men måtte i stedet se at Oilers økte til 0-4 i tom kasse ved Dan Kissel. Drøyt 20 sekunder senere økte siddisene til 0-5 ved Markus Søberg, som også ble sluttresultatet. Skuddstatistikken i den tredje perioden endte i favør bortelaget med 5 mot 4.

Full kampstatistikk finner du her!