• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan

Øyvind Berg

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med veteranen Øyvind Berg.

Øyvind Berg har ikke hatt en aktiv karriere som spiller i Stjernen, men det betyr ikke at hans aktivitetsnivå ikke er høyt. Mannen har vært en primus motor i det frivillige i klubben i en årrekke. Først og fremst med tanke på barn og barnebarn – sønnen Hans Petter og barnebarn Sander og Robin. Hans Petter har vært spiller og dommer, det samme med Robin og Sander spiller sesongen 2019/20 som målvakt i Sparta.

I tillegg til å følge opp barn og barnebarn, så har han hatt flere verv i klubben. Oppmann, nestleder, kretsleder og har en lang fartstid i kretsstyret. Som frivillig jobber Øyvind mye med henting og transport av varer for klubben, forefallende arbeid og han får svingt seg på kjøkkenet når det er lunsj hver onsdag.

Bergs beste minne i klubben er serie- og NM-gullet i 1981. Stjernen Hockey har betydd mye for familien Berg. De er vokst opp i klubben, føler tilhørighet til klubben, og ville ikke vært kameratskapet foruten. Stjernehallen er blitt deres andre hjem på vinterstid.

Berg bruker veldig mye av fritiden sin på Stjernen Hockey. Men når han først har litt fritid så er han glad i å bruke skogen og Fredrikstadmarka, samt å bruke tid på venner, familie og barnebarn.