• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Øyvind Berg

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med veteranen Øyvind Berg.

Øyvind Berg har ikke hatt en aktiv karriere som spiller i Stjernen, men det betyr ikke at hans aktivitetsnivå ikke er høyt. Mannen har vært en primus motor i det frivillige i klubben i en årrekke. Først og fremst med tanke på barn og barnebarn – sønnen Hans Petter og barnebarn Sander og Robin. Hans Petter har vært spiller og dommer, det samme med Robin og Sander spiller sesongen 2019/20 som målvakt i Sparta.

I tillegg til å følge opp barn og barnebarn, så har han hatt flere verv i klubben. Oppmann, nestleder, kretsleder og har en lang fartstid i kretsstyret. Som frivillig jobber Øyvind mye med henting og transport av varer for klubben, forefallende arbeid og han får svingt seg på kjøkkenet når det er lunsj hver onsdag.

Bergs beste minne i klubben er serie- og NM-gullet i 1981. Stjernen Hockey har betydd mye for familien Berg. De er vokst opp i klubben, føler tilhørighet til klubben, og ville ikke vært kameratskapet foruten. Stjernehallen er blitt deres andre hjem på vinterstid.

Berg bruker veldig mye av fritiden sin på Stjernen Hockey. Men når han først har litt fritid så er han glad i å bruke skogen og Fredrikstadmarka, samt å bruke tid på venner, familie og barnebarn.