• Hovedpartnere

    Partnere

Filip Gunnarsson (29) klar for Stjernen

-Det er ingen hemmelighet at vi ønsker oss en spiller av Gunnarsons kaliber, uttalte Stjernens sportssjef Darren Treloar til f-b.no for få dager siden. Og i ettermiddag ble det altså klart: Etter ni sesonger og hele 433 serie- og sluttspillkamper for Vålerenga, er svensken klar for Stjernen.

–Det er ingen hemmelighet at vi ønsker oss en spiller av Gunnarrsons kaliber, uttalte Stjernens sportssjef Darren Treloar til f-b.no for få dager siden. Og i ettermiddag ble det altså klart: Etter ni sesonger og hele 433 serie- og sluttspillkamper for Vålerenga, er svensken klar for Stjernen.

Forwarden som opprinnelig kommer fra Karlstad og Färjestad, har signert en 1+1 årsavtale med klubben. Stjernens sportsjef, Darren Treloar, er glad for at Gunnarsson valgte Stjernen. Han mener Gunnarsson, som ikke opptar importplass, vil bli en svært viktig brikke i utviklingen av laget. Han produserte 181 poeng på sine ni sesonger i Oslo-klubben.

-Filip er en oppofrende spiller som bestandig gir 110% på isen. Han vil tilføre rutine og erfaring, i tillegg til at han er en suveren type som vil gi mye positivt i garderoben. En skikkelig lagspiller, sier Treloar.

Selv begrunner svensken klubbskifte med at han trengte en miljøforandring og at han synes Stjernens planer er veldig spennende.

-Jeg er supermotivert og gleder meg til å bli bedre kjent med klubben og byen, sier Gunnarsson.

Vi ønsker Filip Gunnarsson velkommen til Fredrikstad!