• Hovedpartnere

    Partnere

Takk for sesongen 2020/2021!

For kort tid siden avlyste Norges Ishockeyforbund sesongen 2020/2021. Da alt lå til rette for en spennende serieinnspurt med syv strake seire, endte dessverre sesongen 2. januar.

Selv om usikkerheten knyttet til smittesituasjonen gjorde at vi gikk en usikker sesong i møte, fikk vi en avslutning vi i det lengste hadde håpet å unngå. For Stjernens del endte sesongen med 24 spilte seriekamper.

Godt i gang med planleggingen for neste sesong
Sportslig sett tok vi store steg fremover og med en god poengfangst lå vi godt an til å innfri vår sportslige målsetting. Klubbens spillere, ledere, frivillige, og ikke minst supporterne, føler nok på skuffelsen over en hockeysesong som for andre året på rad ble avlyst pga korona-situasjonen. Vi i administrasjonen forsøker å riste av oss skuffelsen og kan forsikre dere om at vi allerede er godt i gang med planleggingen for neste sesong! Og la det ikke være noen tvil, -vi skal ta nye steg fremover og gjøre alt vi kan for å nå våre sportslige mål. Dette krever enda større innsats fra alle i og rundt klubben. Gledelig er det å kunne melde at vi legger bak oss et år med god kontroll på økonomien. Samtidig melder markedssjef Løvdal om godt innsalg og gode tilbakemeldinger fra klubbens samarbeidspartnere. Det er tydelig at byen ønsker å se våre røde iskrigere tilbake i toppen av norsk hockey! Hele klubben jobber målrettet og svært viktig er det at Stjernen UNG har tatt avgjørende grep for å lykkes med klubbens sportslige ambisjoner. Med etableringen av StjerneVærste, et treningssenter på 1800 m2 ved siden av Arena Fredrikstad-tomten, har de tatt det første flyttelasset til vår kommende lekeplass på Kråkerøy.

Arena Fredrikstad
Arena Fredrikstad er en viktig drivkraft for klubben og våre samarbeidspartnere, og 2020 var et spennende år for utviklingen av vår nye arena. Gjennom hele året har klubben jobbet tett med Griff Arkitektur og Fredrikstad kommune for å optimalisere prosjektet. Ved inngangen til 2021 er forprosjektet så og si lukket. Klubben er svært fornøyd slik arena-prosjektet fremstår på tegnebrettet. En detaljert kalkyle og risikogjennomgang for Arena Fredrikstad er også utført i 4.kv. 2020. Pr. i dag kjenner vi ikke disse tallene, men det er gledelig for oss at prosjektets fremdrift er sikret gjennom kommunens vedtatte handlingsplan for 2021-2024. Utfordringer knyttet til blant annet reguleringsarbeidet, har gjort at fremdriftsplanen er justert underveis. Vi forventer seriestart i ny arena høsten 2024!

Sponsormøter
Den spesielle situasjonen det siste året har gjort at vi dessverre ikke har hatt mulighet til å gjennomføre våre sponsormøter. Vi håper situasjonen snart endrer seg slik at vi igjen kan samles.

Sesongkort for 2021/2022
Slik det nå ser ut vil vi åpne for sesongkort-salg i løpet av våren.

Vi vil takke dere alle for samarbeidet i 2020/2021-sesongen og ønske dere alle en god vår og sommer!

Med vennlig hilsen
Administrasjonen;
Anders, Ørjan, Line og Sverre