• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
I dag 24 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Håper hele laget er tilbake i 100 % neste uke.

Alle Stjernen-spillere er nå friskmeldt fra Covid 19. Selv om ikke alle er fullt ut restituert er så og si samtlige tilbake på is. -Vi har valgt føre-var-prinsippet og hatt en forsiktig tilnærming til normal treningshverdag. Spillernes helse har vært førsteprioritet hele veien, sier Stjernens lege, Magne Krohn.

Går forsiktig frem
Denne uken har omtrent halve laget trent med 80 prosent intensitet. Kommende uke håper man at alle er tilbake i 100 prosent normal trening. Stjernens lege forteller om en svært hektisk periode med medisinske kontroll, EKG og o2-testing.

-Vi er svært bevisste på helsefarene knyttet til for tidlig trening etter sykdomsforløp, og selv om vi foreløpig vet svært lite om komplikasjonene knyttet til Covid 19, vet vi at det kan medføre store helseskader å utsette kroppen for hard trening dersom man har inflammasjon. Dette kan medføre permanent skade i form av arrdannelser i både lunger og hjerte, sier Krohn.

Han forteller videre at man neste uke vil få flere svar på spillernes tilstand.

Usikkerhet om når kampaktivitet starter
Om laget kan spille kamp allerede 16. februar er for tidlig å si noe om.
-Vi ser positiv fremgang og håper samtlige spillere får en relativt rask progresjon de neste dagene. Neste uke blir det spennende å se hvordan spillerne responderer på trening, og hvordan restitusjonen forløper. Vi vil da få et bedre svar på helsetilstanden spillerne faktisk er i. Selv om man ser bort fra Covid 19, er 30 dager uten trening svært lenge, og spillerne blir åpenbart dekondisjonerte, avslutter Magne Krohn.