• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Kristoffer Lerbakk

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med den en spiller fra Stjernens Team 2009, Kristoffer Lerbakk.

Kristoffer Lerbakk (11) er en del av Stjernens Team 2009, har gått gradene i klubben og vil kommende sesong spille for U12. Å spille hockey er for Kristoffer ikke bare gøy, men også en livsstil. Mens broder Henrik på U15 trives best mellom stengene, trives Kristoffer best når han har stø kurs mot motstandernes burvokter.

Å delta på turneringer er noe Kristoffer setter stor pris på, og et av hans beste minner hittil var å representere Stjernen Hockey i Nordic Youth Trophy i Sverige.

Det er ingen hemmelighet at spillerne i Stjernen knytter tette bånd til hverandre, det er noe som går igjen i mine intervjuer. Kristoffer forteller, som nevnt, at å spille for Stjernen har vokst til å bli en livsstil. Vennskapet med guttene og jentene på laget er noe han setter høyt, og har blitt noen av hans beste venner.

Ved siden av hockeyen tilbringer Kristoffer mye tid med venner og familie. Han går på skolen, og er glad i å stå på rollerblades.