• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan

Kristoffer Lerbakk

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med den en spiller fra Stjernens Team 2009, Kristoffer Lerbakk.

Kristoffer Lerbakk (11) er en del av Stjernens Team 2009, har gått gradene i klubben og vil kommende sesong spille for U12. Å spille hockey er for Kristoffer ikke bare gøy, men også en livsstil. Mens broder Henrik på U15 trives best mellom stengene, trives Kristoffer best når han har stø kurs mot motstandernes burvokter.

Å delta på turneringer er noe Kristoffer setter stor pris på, og et av hans beste minner hittil var å representere Stjernen Hockey i Nordic Youth Trophy i Sverige.

Det er ingen hemmelighet at spillerne i Stjernen knytter tette bånd til hverandre, det er noe som går igjen i mine intervjuer. Kristoffer forteller, som nevnt, at å spille for Stjernen har vokst til å bli en livsstil. Vennskapet med guttene og jentene på laget er noe han setter høyt, og har blitt noen av hans beste venner.

Ved siden av hockeyen tilbringer Kristoffer mye tid med venner og familie. Han går på skolen, og er glad i å stå på rollerblades.