• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

To nye spillere klare for Stjernen

Stjernen Hockey har signert to nye spillere for neste sesong. Begge signeringene kom på plass før koronaviruset kom til Norge.

Fra Lillehammer kommer målvakten Jørgen Hanneborg (21), mens forward Arttu Niskakangas (31) kommer fra Narvik. Ved å satse på en norsk målvakt, sparer Stjernen en plass på utlendingskvoten. Tanken har da vært å kunne benytte denne til å forsterke ytterligere andre plasser på banen.

-Dette har vært klart en stund, men fokus de siste ukene har vært andre steder. Vi føler det er riktig å gå ut med dette nå. En positiv nyhet i disse tider, sier sportsjef Darren Treloar.

Stjernen kom til enighet med spillerne i månedsskiftet februar/mars. Av hensyn til sesongavslutning holdt man tett om nyhetene. Hvordan budsjettet vil se ut kommende sesong er for øyeblikket uvisst.

Sportsjefen forteller at man, som de fleste andre klubber, sitter stille i båten ift ytterligere forsterkninger.

-Fokus nå er å få på plass våre egne unggutter, så får tiden vise hvilke budsjettrammer vi har å forholde oss til videre. Hockeyverden er i ro nå, og vi avventer situasjonen, sier sportsjef Treloar.

Jørgen Hanneborg
Hanneborg er et av de største målvaktstalentene i Norge, og Treloar har tro på at han kan være norsk landslagsmålvakt i løpet av et par år. Hanneborg voktet målet 22 kamper for Lillehammer i årets sesong, og endte med 2,24 innslupne mål i snitt pr kamp. Med redningsprosent på 91,9 er han blant de beste i ligaen.

-Da Stjernen tok kontakt, tenkte jeg med en gang at dette er en god mulighet til å være med å bidra i et lag som er på vei oppover. Jeg har fått med meg at klubben satser hardt og har en plan, så jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad, sier Hanneborg.

Arttu Niskakangas
Arttu Niskakangas har produsert bra for Narvik over flere sesonger, og med 23 scoringer i årets sesong endte han som ligaens mestscorende norske spiller. Niskakangas er høyrefattet med bra fart, en offensiv spiller som vi tror vil passe godt inn i Stjernens spillestil. Han ser frem til å flytte sydover med familien sin.

-Stjernens offensive planer er spennende, og jeg har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen. Jeg har også to hockeygale sønner som gleder seg til å spille hockey i Stjernen og få spille flere kamper enn hva de får i Narvik, sier Niskakangas.

Stjernen ønsker begge spillerne velkommen til Fredrikstad!