• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 5 September Sept
Tirsdag Tir 7 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

To nye spillere klare for Stjernen

Stjernen Hockey har signert to nye spillere for neste sesong. Begge signeringene kom på plass før koronaviruset kom til Norge.

Fra Lillehammer kommer målvakten Jørgen Hanneborg (21), mens forward Arttu Niskakangas (31) kommer fra Narvik. Ved å satse på en norsk målvakt, sparer Stjernen en plass på utlendingskvoten. Tanken har da vært å kunne benytte denne til å forsterke ytterligere andre plasser på banen.

-Dette har vært klart en stund, men fokus de siste ukene har vært andre steder. Vi føler det er riktig å gå ut med dette nå. En positiv nyhet i disse tider, sier sportsjef Darren Treloar.

Stjernen kom til enighet med spillerne i månedsskiftet februar/mars. Av hensyn til sesongavslutning holdt man tett om nyhetene. Hvordan budsjettet vil se ut kommende sesong er for øyeblikket uvisst.

Sportsjefen forteller at man, som de fleste andre klubber, sitter stille i båten ift ytterligere forsterkninger.

-Fokus nå er å få på plass våre egne unggutter, så får tiden vise hvilke budsjettrammer vi har å forholde oss til videre. Hockeyverden er i ro nå, og vi avventer situasjonen, sier sportsjef Treloar.

Jørgen Hanneborg
Hanneborg er et av de største målvaktstalentene i Norge, og Treloar har tro på at han kan være norsk landslagsmålvakt i løpet av et par år. Hanneborg voktet målet 22 kamper for Lillehammer i årets sesong, og endte med 2,24 innslupne mål i snitt pr kamp. Med redningsprosent på 91,9 er han blant de beste i ligaen.

-Da Stjernen tok kontakt, tenkte jeg med en gang at dette er en god mulighet til å være med å bidra i et lag som er på vei oppover. Jeg har fått med meg at klubben satser hardt og har en plan, så jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad, sier Hanneborg.

Arttu Niskakangas
Arttu Niskakangas har produsert bra for Narvik over flere sesonger, og med 23 scoringer i årets sesong endte han som ligaens mestscorende norske spiller. Niskakangas er høyrefattet med bra fart, en offensiv spiller som vi tror vil passe godt inn i Stjernens spillestil. Han ser frem til å flytte sydover med familien sin.

-Stjernens offensive planer er spennende, og jeg har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen. Jeg har også to hockeygale sønner som gleder seg til å spille hockey i Stjernen og få spille flere kamper enn hva de får i Narvik, sier Niskakangas.

Stjernen ønsker begge spillerne velkommen til Fredrikstad!