• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan

Karita Henriksen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Karita Henriksen.

Byens hockeyarena, Stjernehallen, sto klar i 1970. Da ble også Karita (62) bitt av basillen og har vært på nær sagt samtlige hjemmekamper siden. Interessen ble etter hvert så stor at hun ble med på å jobbe dugnad for klubben.

I tillegg til å ha fulgt opp sine to nevøer på isparketten og vært styremedlem i 3 år med Bjørn Viggo Nilsen som styreleder, så har hun de siste 12 årene stått ved grytene og laget mat til blant annet spillere og Wang-elever.

Hun er også medlem av Stjernens lovkomitè. Karitas beste minner fra tiden sin i Stjernen deler hun mellom NM-gullet i 1981 hun fikk se fra tribunen, og kvelden da U20 og U18 vant NM-gull samtidig i 2015. Ved sistnevnte anledning hadde foreldre og publikum møtt opp i hallen midt på natten med mat og kaker, og hadde fakkeltog når mesterne returnerte fra Stavanger.

Stjernen har betydd mye i Karitas liv – hun har vært aktiv som supporter, frivillig og styremedlem. Hockey er helt enkelt den beste idretten, forteller hun.

Ellers er Henriksen utdannet kokk og hatt det som sitt yrke i mange år. Etter et langt arbeidsliv ble hun uføretrygdet og bruker nå tiden sin som frivillig i klubben, familieliv og tantebarn. Siste tilslaget er å følge opp sitt «tantebarnebarn» som akkurat har tatt sine første skøyteskjær på Stjernens hockeyskole.