• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt

Karita Henriksen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Karita Henriksen.

Byens hockeyarena, Stjernehallen, sto klar i 1970. Da ble også Karita (62) bitt av basillen og har vært på nær sagt samtlige hjemmekamper siden. Interessen ble etter hvert så stor at hun ble med på å jobbe dugnad for klubben.

I tillegg til å ha fulgt opp sine to nevøer på isparketten og vært styremedlem i 3 år med Bjørn Viggo Nilsen som styreleder, så har hun de siste 12 årene stått ved grytene og laget mat til blant annet spillere og Wang-elever.

Hun er også medlem av Stjernens lovkomitè. Karitas beste minner fra tiden sin i Stjernen deler hun mellom NM-gullet i 1981 hun fikk se fra tribunen, og kvelden da U20 og U18 vant NM-gull samtidig i 2015. Ved sistnevnte anledning hadde foreldre og publikum møtt opp i hallen midt på natten med mat og kaker, og hadde fakkeltog når mesterne returnerte fra Stavanger.

Stjernen har betydd mye i Karitas liv – hun har vært aktiv som supporter, frivillig og styremedlem. Hockey er helt enkelt den beste idretten, forteller hun.

Ellers er Henriksen utdannet kokk og hatt det som sitt yrke i mange år. Etter et langt arbeidsliv ble hun uføretrygdet og bruker nå tiden sin som frivillig i klubben, familieliv og tantebarn. Siste tilslaget er å følge opp sitt «tantebarnebarn» som akkurat har tatt sine første skøyteskjær på Stjernens hockeyskole.