• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Karita Henriksen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Karita Henriksen.

Byens hockeyarena, Stjernehallen, sto klar i 1970. Da ble også Karita (62) bitt av basillen og har vært på nær sagt samtlige hjemmekamper siden. Interessen ble etter hvert så stor at hun ble med på å jobbe dugnad for klubben.

I tillegg til å ha fulgt opp sine to nevøer på isparketten og vært styremedlem i 3 år med Bjørn Viggo Nilsen som styreleder, så har hun de siste 12 årene stått ved grytene og laget mat til blant annet spillere og Wang-elever.

Hun er også medlem av Stjernens lovkomitè. Karitas beste minner fra tiden sin i Stjernen deler hun mellom NM-gullet i 1981 hun fikk se fra tribunen, og kvelden da U20 og U18 vant NM-gull samtidig i 2015. Ved sistnevnte anledning hadde foreldre og publikum møtt opp i hallen midt på natten med mat og kaker, og hadde fakkeltog når mesterne returnerte fra Stavanger.

Stjernen har betydd mye i Karitas liv – hun har vært aktiv som supporter, frivillig og styremedlem. Hockey er helt enkelt den beste idretten, forteller hun.

Ellers er Henriksen utdannet kokk og hatt det som sitt yrke i mange år. Etter et langt arbeidsliv ble hun uføretrygdet og bruker nå tiden sin som frivillig i klubben, familieliv og tantebarn. Siste tilslaget er å følge opp sitt «tantebarnebarn» som akkurat har tatt sine første skøyteskjær på Stjernens hockeyskole.