• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Svein Erik Rydningen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket supporter og tidligere materialforvalter for A-laget, Svein Erik Rydningen.

Svein Erik Rydningen (43) har vært en supporter av Stjernen Hockey omtrent hele sitt liv. I en årrekke har han vært en del av klubbens lidenskapelige supportere, noe han også er den dag i dag, og heiet frem byens røde iskrigere fra tribuneplass. I noen sesonger var han også materialforvalter for «guttæne», for U18, U20 og A-laget. Det ble noen turer som materialforvalter med flagget på brystet også. Mest med landslagene for U16, U18 og U20, men han fikk også noen turer med A-landslaget sammen med en Stjernen-veteran, Bjørn Glosli.

Når Svein skal finne sitt beste minne fra Stjernen, så er det en spesifikk kamp han trekker frem, Winter Classic mot Sparta i 2017. Tross tap mot erkerivalen, så var det spesielt å stå i boksen og oppleve den kampen, forteller han. Det ble et minne for livet. Stjernen Hockeys betydning for Svein kan oppsummeres i ett ord – alt. Alle hans beste venner har han fått i byens hockeymiljø. Som mange andre i «Folk i Stjernen»-spalten forteller, så er det vennskapet, samholdet og den «en for alle, alle for en»-mentaliteten som også betyr alt for Svein Erik Rydningen.

Ved siden av hockeyen, så finner man Svein ofte bak rattet på sin trofaste Scania på oppdrag for Graarud Spesialtransport. Ellers tilbringer han tid med familie og venner.