• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Svein Erik Rydningen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket supporter og tidligere materialforvalter for A-laget, Svein Erik Rydningen.

Svein Erik Rydningen (43) har vært en supporter av Stjernen Hockey omtrent hele sitt liv. I en årrekke har han vært en del av klubbens lidenskapelige supportere, noe han også er den dag i dag, og heiet frem byens røde iskrigere fra tribuneplass. I noen sesonger var han også materialforvalter for «guttæne», for U18, U20 og A-laget. Det ble noen turer som materialforvalter med flagget på brystet også. Mest med landslagene for U16, U18 og U20, men han fikk også noen turer med A-landslaget sammen med en Stjernen-veteran, Bjørn Glosli.

Når Svein skal finne sitt beste minne fra Stjernen, så er det en spesifikk kamp han trekker frem, Winter Classic mot Sparta i 2017. Tross tap mot erkerivalen, så var det spesielt å stå i boksen og oppleve den kampen, forteller han. Det ble et minne for livet. Stjernen Hockeys betydning for Svein kan oppsummeres i ett ord – alt. Alle hans beste venner har han fått i byens hockeymiljø. Som mange andre i «Folk i Stjernen»-spalten forteller, så er det vennskapet, samholdet og den «en for alle, alle for en»-mentaliteten som også betyr alt for Svein Erik Rydningen.

Ved siden av hockeyen, så finner man Svein ofte bak rattet på sin trofaste Scania på oppdrag for Graarud Spesialtransport. Ellers tilbringer han tid med familie og venner.