• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Martin Tangen Jordheim

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med sesongens U18 trener, Martin Tangen Jordheim.

Martin Tangen Jordheim (30) gikk gradene i Stjernen Hockey, fra hockeyskolen til A-laget. I følge Eliteprospects fikk Martin 105 kamper i eliteserien – 60 for Stjernen og 45 for Comet. Siden han la skøytene på hylla etter sesongen 2011/12, har han vært aktiv på trenersiden i Stjernens ungdomsavdeling. For tiden er han hovedtrener for klubbens U18 elite.

Det er mange minner som henger høyt for Jordheim. Debuten på Stjernens A-lag, i et lokalderby på erkerivalens hjemmebane i Sparta Amfi foran 3013 tilskuere var et høydepunkt. Han forteller også om mange gode minner i ungdomsårene hvor Stjernen deltok i turneringer både i inn- og utland. Å kunne spille med flagget på brystet i U18 VM og være representert på U20 landslaget er noe Martin verdsetter høyt.

Stjernen Hockey har betydd mye for Martin. Han forteller om fantastiske trenere, spillere og andre personer rundt ham som har formet han til personen han er i dag. Det har også gitt ham vennskap for livet. 89-årgangen som Jordheim var en del av treffes enda, blant annet har de hatt julebord 11 år på rad hittil.

Ved siden av hockeyen tilbringer Martin mye tid med familien. Han giftet seg med sin kjære Kristine i sommer, og sammen har de datteren Mathea på 3 år. Han er utdannet miljøterapeut og er ansatt i fylkeskommunen ved Fredrik II Videregående skole. Fredrik II har en nylig oppstartet klasse med toppidrett hvor han har ansvaret for ishockey-delen kombinert med å være miljøarbeider på skolen.