• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan

Kai Rasmussen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med et kjent fjes for mange, Kai Rasmussen!

Kai Rasmussen (67) er et kjent fjes for de fleste i og rundt Stjernen Hockey. Mang en tilskuer har nok sett han åpne døra når en av Stjernens spillere har blitt utvist. Men helt siden 1983 har han hatt forskjellige roller i klubben. Fra 83/84-sesongen var han oppmann for Stjernens juniorlag. Kai sørget for at gutta hadde køller og alt annet de trengte til kamper og trening. Den senere tiden har han vært ansvarlig for å gjøre klare utvisningsboksene og sekretariatet før kamp. - Jeg har fått være med på mye moro, forteller han.

Han tar en liten tenkepause når han blir spurt om sitt beste Stjernen-minne, og trekker frem en tur med juniorlaget til Katowice i Polen i 1984. En morsom og minnerik tur i følge ham selv. Flere av lagets spillere, som keeper Paul-Fredrik Paulsen, var opptatt med landslagsspill, så de måtte låne spillere fra guttelaget. Ellers har det vært mange gode minner ved å følge opp barn og barnebarn med både hockey og kunstløp.

Stjernen er klubben i mitt hjerte, forteller Kai nærmest umiddelbart når han blir spurt om hva klubben betyr for han. Han synes det er gøy når FFK gjør det bra, men ingenting slår følelsen av å se byens iskrigere vinne. Han forteller om en positiv klubb som har gitt han mange gleder. – Det har blitt en livsstil, forteller han.

Rasmussen nyter livet pensjonist, og ved siden av hockeyen tilbringer han tiden med venner og familie. Han følger også ivrig opp sine to barnebarn hvorav en spiller for Stjernens U11 og en boltrer seg på isparketten med kunstløp.