• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Før kampen mot Frisk Asker

Det er en viktig uke Stjernen er inne i – i kveld går den første av to hjemmekamper av stabelen, og Frisk Asker er gjester i Stjernehallen. Det skal gjøres opp om viktige poeng og plasseringer inn mot årets sluttspill, og våre røde helter er forberedt på at poengsankingen starter allerede i kveld.

Kveldens motstander
Frisk Asker befinner seg på en sjetteplass på tabellen – syv poeng bak Stjernen og 23 poeng foran Lillehammer. Etter 38 spilte kamper har askerbøringene sanket 66 poeng fordelt på 22 seire og 16 tap. På de seks siste kampene har de to seire og fire tap, og kommer til Stjernehallen med fire strake tap. Asker-laget har også gjort endringer i trenerstaben siden forrige møte mellom lagene. Hovedtrener Jan Andrè Aasland har blitt løst fra sine oppgaver, og sportssjef Vidar Wold tar over hans trenergjerning ut sesongen. Til tross for at det har trøblet litt for kveldens motstander, så er det mye kvalitet i Frisk Asker-laget.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Frisk Asker har møttes fire ganger så langt denne sesongen. Askerbøringene vant det første oppgjøret, mens de tre neste har Stjernen tatt hjem seieren. To ganger etter ordinær tid, og en gang etter overtid og straffeslag.

Status Stjernen
Stjernen innehar femteplassen på tabellen – syv poeng foran Frisk Asker, og tre poeng bak Vålerenga og Sparta på plassene foran. Etter 38 spilte kamper har de røde sanket 73 poeng fordelt på 24 seire og 14 tap. På de seks siste kampene har det blitt tre seire og tre tap, blant annet en sterk borteseier mot Vålerenga i forrige runde. Det har vært mye positivt å ta med seg fra Stjernens spill de siste kampene, med forrige rundes seier på Jordal Amfi, så virker det som at byens iskrigere er fullt innstilt på å sanke poeng og klatre på tabellen før sluttspillet starter.

Mikael Mikalsen og Markus Mikkelsen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 52 poeng (12 + 40)
Frisk Asker: Hampus Gustafsson 41 poeng (11 + 30)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 47 minutter
Frisk Asker: Christian Fosse 51 minutter

Overtall:
Stjernen: 23,4%
Frisk Asker: 13,1%

Undertall:
Stjernen: 82,6%
Frisk Asker: 78,1%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,5% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Frisk Asker: Nicklas Dahlberg 89,2% / Henrik Fayen-Vestavik 90,9%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.