• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 2 April Apr
Mandag Man 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr

Feiret våre frivillige

Det er ytterst få, om noen, lag eller klubber i idretts-Norge som får det til å gå rundt uten frivillige. Ildsjelene som i tykt og tynt stiller opp med et smil om munnen og legger ned utallige timer med arbeidsinnsats.

Det er ofte de som gjør de litt usynlige jobbene. De sørger for at du får kaffe, vafler, pølser og annet snadder i kiosken. De sørger for sikkerheten, så du kan føle deg trygg i løpet av kampen. De sørger for at du kan få siste nytt før, under og etter kampen. De sørger for at spillerne har det de trenger med nyvaskede drakter, nyslipte skøyter og god mat og drikke. Alt dette og mye mer er prisgitt de frivillige som brenner for klubben sin.

Fredag kveld gjorde Stjernen Hockey stas på sine ildsjeler. Klubben inviterte alle til en sammenkomst på «vippen» hvor det ble servert god mat og drikke. Daglig leder Anders Åsle, samt sportssjef Darren Treloar snakket litt om denne sesongen og veien videre, før man avsluttet med en loddtrekning og påfølgende premiering.

Det var god stemning hele kvelden, og alle skrøt både av maten, serveringen og arrangementet. Det ga utvilsomt mersmak til å sette nye kluter til i den kommende sesongen.