• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Caroline Sjø Hansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Caroline Sjø Hansen.

Dette er den tredje sesongen Caroline Sjø Hansen (28) betjener billettluka i Stjernehallen, og er ofte det første ansiktet publikum møter på kampdager. I tillegg er hun hockeymamma for sønnen Linus, og følger også opp datteren som nylig har begynt på kunstløp.

Caroline trekker frem to minner når hun skal beskrive hva hun husker best hittil i sin tilknytning til Stjernen. Julebordet de fire damene som betjener billettluka hadde i billettbua, med julemat fra Fjordland, diskokule i taket, glitter og stas. I tillegg synes hun årets Mammut cup hvor sønnen deltok som spiller henger høyt, da hele arrangementet på Gjøvik var meget bra gjennomført.

Stjernen Hockey betyr nesten alt for Caroline. Som de fleste andre jeg har snakket med, så prater hun i varme ordelag som en åpen og inkluderende klubb, med et miljø det er veldig hyggelig å være en del av. Hun nevner blant annet hvordan spillerne stiller opp for barna på fritiden – enten ved å spille hockey med dem hjemme i hagen, eller møte opp på skoler for å skrive autografer. Stjernen er en klubb blottet for primadonnanykker, og består av ydmyke og inkluderende folk som alltid har et smil på lur.

Ellers jobber Caroline med praktisk bistand i kommunen og tar samtidig en utdannelse som regnskapsfører ved Høgskolen i Østfold. Fritiden nyter hun sammen med familien og barna.