• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Ny seier til Stjernen: Jubelen sto i taket!

(Stjernen-Lillehammer 4-3) Det ble full drama og spilleforlengelse i Stjernehallen mot Lillehammer søndag kveld: Foran motstandernes mål, snappet Daniel Ciampini pucken, avgjorde kampen og ble dagens helt med tre scoringer!

– I kveld viste vi hvilken karakter det er i dette laget! Dette var ikke vårt beste kamp denne sesongen, men vi klarer å snu kampen. Vi gir aldri opp, og vi utvikler oss stadig i riktig retning. Dette er veldig moro, sa Ciampini i garderoben etter kampen.

– Og dere gir aldri opp?

– Nettopp! O’Brian kom inn i garderoben i pausen og pushet oss. Vi må aldri gi opp, det er ett skudd, så er kampen snudd. Og det var akkurat det som skjedde i kveld.

Likt på poengtoppen
Med tre scoringer i søndagens kamp, rykket Ciampini til topps på poengstatistikken i laget. Her har Stjernen nå tre kanadiere: Både Ciampini, Andrew O’Brien og Kyle Farrell står med 23 poeng etter Lillehammer-oppgjøret Og: Stjernen har nå fem seirer av seks mulige på de siste kampene, senest med 8-3-seier hjemme mot Narvik fredag.

Kampen mot Lillehammer søndag ble som forventet: Jevn og tøff.

Les Fredriksstad Blads intervju med Daniel Ciampini etter kampen her.

Stjernen tok ledelsen to ganger 1. periode, etter mål fra Ciampini og Andrew O’Brien, men Lillehammer hang seg på og utliknet begge gangene. Til slutt gikk Lillehammer opp til 2-3 mot slutten av første periode.

2 periode var jevnspilt og underholdende, men målløs. Dramatisk ble det mot slutten av perioden, da hjemmelaget red unna to minutter i undertall tre mot fem.

Den siste perioden ble preget av kriging fra begge lag, men Stjernen klarte svært lenge ikke å få hull på byllen, mye takket være et kompakt Lillehammer-forsvar og tidvis upresist pasningsspill fra Stjernen.

Drama mot slutten
Men så ble det drama de siste minuttene: Lillehammer pådro seg utvisning med snaue tre minutter igjen å spille. Med 2.13 igjen å spille, lurte Ciampini seg gjennom og løftet pucken i nett-taket. Og dermed løftet taket i Stjernehallen seg også – av jubel! Dermed var stillingen 3-3 etter ordinær spilletid.

I spilleforlengelsen med tre mot tre, måtte først Lillehammers Juliuz Persson ut med en stygg skade etter et drøyt minutt. Så kom det frekke seiersmålet til Daniel Ciampini.

Stjernen-trener René Hansen var fornøyd med nok en seier:

– Puh! Dette var deilig. Det ble en jevn kamp, og vi vinner på en ok dag. Forskjellen fra tidligere, er at vi nå klarer å dra i land en seier på en slik dag. Det bor mer i dette laget. Vi har fortsatt en del ting å jobbe med. Overtallsspillet satt ikke helt i dag og det ble en del upresise pasninger, sier René Hansen.

Ishockeypresident Tage Pettersen fulgte kampen fra tribunen, og likte det han så:

Ishockeypresidenten: – En veldig artig kamp!
– Nå har jeg vært i Stjernehallen og sett to kamper denne sesongen, og jeg legger merke til at det er mer publikum her nå enn i fjor. Det gir kanskje økte inntekter i kassa. Og kampen i dag har det jo vært en veldig underholdende kamp, sa Pettersen i den siste pausen.

Norges Ishockeyforbund har merket seg at Fredrikstad-klubben har styrket økonomien og at ting beveger seg i riktig retning:

– Jeg vil si at fra forbundet side er den viktigste endringen fra i fjor til i år drift av klubben. Den er blitt betydelig sunnere. I tillegg ser det ut som de de hevet seg sportslig gjennom egen spillere og importer. Jeg har vært på kamper hvor det har vært betydelig slappere . I dag har jeg sittet rett bak spillerboksen, det har vært et enormt engasjement fra spillere og trenere i løpet av kampen, avslutter Tage Pettersen.