• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Narvik
NAR

3 poeng mot Narvik

Stjernen - Narvik 8-3 (2-1, 3-2, 3-1). Stjernen fikk sin revansj etter to sure tap i Narvik. I kveld var det ingen tvil om hvem som var det beste laget og Stjernen vant hele 8-3.

  • Det var deilig å få revansje i dag. Jeg føler at vi har gjort to suffende kamper det oppe tidligere, så vi har sett fram i mot denne matchen og jeg synes vi gjør en bra match idag. Vi detter litt ned i noen perioder, men alt i alt synes jeg vi gjør en bra match i dag, sa kaptein Heier etter kampen til stjernen.no.
  • Hvis vi ser på de to bortekampene og kampen i dag, hva er forskjellen i de kampene?
  • Jeg synes egentlig at vi har spilt ok i de to bortekampene, men vi har slitt med å få hull på finnen i Narvik´s mål. I dag er vi også litt mer aggresive. Vi er litt mer foran mål, skaper trafikk og skyter rundt 45 skudd. Det må vi for å score mål på en så god keeper, sa en fornøyd Andreas Heier.

Stjernen satt to raske mål, av Markus Mikalsen og Joachim Sommer Nielsen, midt i den første perioden før Narvik reduserte etter 15 min. Stjernen var det førende laget denne perioden og gikk til pause med en fortjent 2-1 ledelse. Skudd 9-5.

Den andre perioden bød på hele fem mål. Narvik utlignet tidlig i perioden til 2-2. To unødvenige mål, mente René. Etter drøye fire minutter stormet Ciampini og Christoffer i angrep. Christoffer kom igjennom, men Narvik slashet på hanskene og det ble dømt straffe til Stjernen. Daniel Ciampini var iskald og satt inn straffen på backhand mellom bena på Partanen. Mot slutten av perioden satt Stjernen inn to nye mål. Medby sendte en puck inn i Narviks sone langs vantet og pucken får en rar sprett og skle ut foran Narviks mål, der stod Heier og prikket nettaket. 5-2 kom da Andrew O´Brien ble spilt fri i midtsonen og stormet mot Partanen. Andrew gjorde ingen feil og satt pucken i mål. På tampen av perioden reduserte Narvik til 5-3. Skudd 20-9.

Den tredje perioden vant Stjernen 3-0 etter mål av Daniel Trnavsky, Jonathan Hermansson og Daniel Ciampini. Seieren var aldri truet i Stjernehallen i kveld, og Stjernen fikk sin etterlengtede revansj mot Narvik. Skudd 14-11, totalt 43-25.

Stjernens beste spiller: Daniel Trnavsky
Narviks beste spiller: Wade Murphy