• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Stjernen
STJ

Tap i Stavanger

Stavanger gikk som forventet ut i hundre og satte press på Stjernen fra første dropp og det gikk ikke mer enn 59 sekunder før det stod 1-0 på tavla. En noe heldig scoring når Kissel "lobber" pucken over Joel Rumpel.

Stavanger fortsatte presset og Stjernen kom knapt ut av egen sone. Etter snaue 9 minutter spill fikk Joachim Sommer Nielsen 2 min for holding etter å ha dratt ned Tommy Kristiansen. I fallet fikk Joachim Tommys skøyte opp i skrittet og den sylskarpe skøyta kuttet både bukse og pung. Kuttet resulterte i 3 sting i pungen, og det uten bedøvelse. I Stjernens undertall satt Stavanger inn 2-0 og gikk til en fortjent ledelse til pause. Skudd 22-11.

Midtveis i den andre perioden økte Stavanger ledelsen til både 3-0 og 4-0 i overtall. Først i spill 5 mot 4 og deretter i spill 5 mot 3. Etter 14 minutter satt Magnus Hoff inn 5-0. Nok en periode hvor Stavanger hadde full kontroll. Skudd 17-7.

Den siste perioden vant Stjernen 1-0 etter scoring av Emil Buskoven. David Hallström og Andrew O´Brien fikk assister på målet. Andrew har med det målpoeng i syv kamper på rad. Kampen endte med 5-1 seier til Stavanger. Skudd 11-11, totalt 50-29.

Joel Rumpel ble kåret til Stjernens beste spiller i kampen. Han hadde det periodevis travelt på jobb i kveld og endte med en redningsprosent på 90% etter å ha stoppet 45 av de 50 registrerte skuddene.

Lørdag kommer Manglerud Star til hockeyfest i Stjernehallen. Da håper vi flere av spillerne er friske og klare for kamp. Velkommen til en ny hockeyfest i Stjernehallen!