Stavanger
STA

Tap i Stavanger

Stavanger gikk som forventet ut i hundre og satte press på Stjernen fra første dropp og det gikk ikke mer enn 59 sekunder før det stod 1-0 på tavla. En noe heldig scoring når Kissel "lobber" pucken over Joel Rumpel.

Stavanger fortsatte presset og Stjernen kom knapt ut av egen sone. Etter snaue 9 minutter spill fikk Joachim Sommer Nielsen 2 min for holding etter å ha dratt ned Tommy Kristiansen. I fallet fikk Joachim Tommys skøyte opp i skrittet og den sylskarpe skøyta kuttet både bukse og pung. Kuttet resulterte i 3 sting i pungen, og det uten bedøvelse. I Stjernens undertall satt Stavanger inn 2-0 og gikk til en fortjent ledelse til pause. Skudd 22-11.

Midtveis i den andre perioden økte Stavanger ledelsen til både 3-0 og 4-0 i overtall. Først i spill 5 mot 4 og deretter i spill 5 mot 3. Etter 14 minutter satt Magnus Hoff inn 5-0. Nok en periode hvor Stavanger hadde full kontroll. Skudd 17-7.

Den siste perioden vant Stjernen 1-0 etter scoring av Emil Buskoven. David Hallström og Andrew O´Brien fikk assister på målet. Andrew har med det målpoeng i syv kamper på rad. Kampen endte med 5-1 seier til Stavanger. Skudd 11-11, totalt 50-29.

Joel Rumpel ble kåret til Stjernens beste spiller i kampen. Han hadde det periodevis travelt på jobb i kveld og endte med en redningsprosent på 90% etter å ha stoppet 45 av de 50 registrerte skuddene.

Lørdag kommer Manglerud Star til hockeyfest i Stjernehallen. Da håper vi flere av spillerne er friske og klare for kamp. Velkommen til en ny hockeyfest i Stjernehallen!