• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Stjernen tok første stikk mot Sparta

Det lå an til en storstilt hockeyfest i Sparta Amfi med fullsatt hall. Mange Stjernen-supportere hadde tatt turen til den andre byen og satte farge på Amfien. Og for en fest det ble!

Den første og den siste perioden endte målløst, det var i den andre perioden målene kom. Stjernen gikk ut i 100 og spilte en meget god første periode, men perioden endte målløst. En periode Stjernen dominerer og vant skuddstatistikken 11-3.

Den andre perioden startet ved at Stjernen fikk en 2+2 min utvisning. Sparta utnyttet overtallet og Martin Grönberg styrte inn et skudd fra blå etter 21:03. Etter drøye 15 min tok Ponomarenko med seg pucken inn i Spartas sone. Han vendte og spilte Magnus Eikrem Haugen som smalt av et skudd på direkten. Pucken gikk rett i mål og Stjernen utlignet til 1-1, og det i en periode Stjernen ikke fikk fin-spillet til å sitte. Så skulle Daniel Ciampini vise seg frem. Han tok med seg pucken inn i Spartas sone, skjøt pucken opp i nærmeste kryss og Stjernen tok ledelsen 2-1 med drøye minuttet igjen av den andre perioden. Sparta vant skuddstatistikken 16-13 denne perioden.

I den siste perioden var Sparta det beste laget og Stjernen ble liggende veldig bakpå. Stjernen klarte å holde unna perioden ut og vant dermed kampen i den andre byen med 2-1. Joel Rumpel stod en strålende kamp i Stjernens mål og ble også kåret til Stjernens beste spiller. Sparta vant skuddstatistikken i den tredje perioden med 15-4, totalt 34-28 i Spartas favør.

Stjernen kunne dermed bokføre sin andre seier på rad mot Sparta og allerede på mandag er det et nytt oppgjør mot Sparta. Da kommer de blå til Stjernehallen!

Joel Rumpel må muligens dele sin bestemanns premie med Stjernens publikum i Sparta Amfi i dag. Det var en fantastisk rød stemning i hele hallen. Stjernen-trener René Hansen takket publikum på Twitter etter kampen:

Takk folk i Fredrikstad som støttet oss på bortebane i Sarpsborg idag. Dere fikk oss til å føle oss som hjemme. Sammen vant vi 2-1.

René Hansen

Full kampstatistikk finner du her!