• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Tre poeng i Garasjen

Det var en tett og jevn kamp i Manglerud Ishall i kveld. De to første periodene var målløse og kampen vippet begge veier. Joel Rumpel vartet opp med noen viktige redninger som holdt MS utenfor målprotokollen. Manglerud Star hadde også muligheten til å ta ledelsen da David Booth ble tildelt et straffeslag. Den satte han heldigvis utenfor målet til Joel Rumpel.

Det gikk drøye 52 minutter før kampens første mål kom. Kyle Farrell og Henrik Medhus kom i en kontring to mot en. Medhus holdt lenge i pucken, før han sendte pucken i motsatt kryss. En herlig scoring av Henrik, som da scorte sitt andre mål i Stjernen-drakta. Drøye tre minutter senere fikk Stjernen sjansen i overtall og Andrew O´Brien smalt til fra blålinja. Pucken gikk i mål og Stjernen ledet 2-0. Mot slutten av kampen tok Manglerud Star ut Furseth ut av målet for å jakte mål. Men da gikk det som det ofte gjør og Braden Christoffer satt inn sitt mål nummer 20 for sesongen og Stjernens tredje i kampen.

Stjernen vant dermed 3-0 i Garasjen og tar tre viktige poeng med seg hjem til Fredrikstad. Det var en slite seier, men en fortjent slite seier.

Joel Rumpel spilte en god kamp i Stjernen-buret og ble kåret til Stjernens beste spiller i kampen. MS keeper Ole Morten Furseth ble kåret til Manglerud Stars beste spiller.

Full kampstatistikk finner du her!

GRATISKAMP MOT STORHAMAR!
Nå rettes blikket mot lørdagens GRATISKAMP i Stjernehallen mot Storhamar, med kampstart er kl 15:30. Vi skal fylle hallen og skape trøkk og magisk stemning! Næringslivet betaler billettene og jo flere vi blir,- jo mer penger til Stjernenkassa!

Vil du også bidra? Med valgfritt beløp kan du være med å støtte klubben i ditt hjerte! Gå inn på lenken under å bli med på dugnaden!

Link til SocialCee kampanjen her!