• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Tamt på nye Jordal

Etter nok en svak forestilling mot Frisk Asker hadde man et håp om at Stjernen ville brette opp ermene og gå opp i ringa mot Vålerenga på Jordal Amfi.

Første periode begynner jevnt, ingen av lagene får noe spesielt initiativ fra start av. Før dagens kamp var VIF dårligst i ligaen i overtallsspill, men Tobias Lindström bruker ikke lang tid av Sander Rønnilds utvisning på å gi Oslo-laget 1-0. Vålerenga tar mer og mer over utover i perioden, i løpet av snaue fem minutter gjør Sondre Olden og Martin Røymark henholdsvis 2 og 3-0. Stjernen-trener Lasse Fjeldstad velger å ta en timeout. Det så ut til å ha en effekt da snaue to minutter senere reduserer Brett Thompson til 3-1, som også ble pauseresultatet.

Andre periode begynner positivt idet Sander Rønnild legger pucken på mål, den sniker seg inn og stillingen er 3-2. Men lyset var tent i kun to minutter, så øker tidligere Stjernen-spiller Albin Lindgren Vålerengas ledelse til 4-2, før Calle Rune Spaberg Olsen setter 5-2. Stjernen gjør et keeperbytte – ut går Preben Arntsen, inn kommer Jørgen Hanneborg. Hanneborg holder Stjernen inne i kampen de siste minuttene av perioden, men det er noe tamt og initiativløst over Stjernen. Pauseresultatet blir 5-2.

Det er Vålerenga som har initiativet i den tredje perioden også – kun 20 sekunder går det før Wade Murphy øker til 6-2. Stjernen blir hengende på etterskudd og pådrar seg utvisninger. Dermed kan VIF øke til 7-2 ved Tobias Lindström. Emil Holm Larsen pådrar seg en utvisning, og Tim McGauley reduserer til 7-3. Men fem minutter igjen å spille får Vålerenga straffeslag og mulighet til å øke til 8-3, men Hanneborg redder. Like etter får Brett Thompson all verdens med tid i offensiv sone, og reduserer til 7-4.

Det blir nok en tam affære fra Stjernen. Man begynner jevnt de første 5 minuttene, så er det Vålerenga som styrer showet. De røde forsøker å knappe innpå VIFs ledelse, men til ingen nytte. Laget fra Oslo Øst vinner til slutt 7-4.