• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

TAP MOT FORMSTERKE HAMARSINGER

(Storhamar – Stjernen 6-2) Det har vært ei uke med, som Fredriksstad Blads journalist Erik Andersen kalte det, kontrollert galskap hos Stjernen Hockey. Andrew O’Brien og Magnus Eikrem Haugen ble hentet inn i løpet av noen få dager. Men ingen av dem ble spilleklare mot Haugens moderklubb Storhamar.

Kveldens kamp synliggjorde at Stjernen trenger en hærfører, en som ikke er redd for å stå opp og si i fra – som nettopp Andrew O’Brien.

Det ble en jevnspilt første periode i CC Amfi. Storhamar tok initiativet fra start og hadde et spillemessig overtak de første ti minuttene, men Stjernen sto i mot og spesielt kveldens målvakt Preben Arntsen holdt de røde inne i kampen. Etter halvspilt periode spiste «guttæne» seg inn i kampen og presset hamarsingene bakover – brått var det deres måvakt, Viktor Kokman, som måtte holde hjemmelaget inne i kampen. Det så ut til at man ville gå til pause med 0-0 etter en underholdende periode, men fire sekunder ut i Arttu Niskakangas utvisning sender Sander Vold Engebråten Storhamar opp i ledelse med 1-0 med under minuttet igjen av perioden. 1-0 ble da også stillingen etter første periode.

Periode nummer to ble en periode man helst nesten vil glemme. Etter snaue elleve minutter av perioden hadde Martin Rønnild, Rasmus Ahlholm og Christian Larrivèe sørget for at Storhamar ledet 4-1. Stjernen-målvakt Arntsen både uheldig og sjanseløs på scoringene, med et Stjernen-lag som hadde gått litt i oppløsning og hadde flere tunge bytt i egen sone med et stort Storhamar-press. En skuddstatistikk på 21-7 forteller det meste om hvem som hadde overtaket i perioden, og trener Lasse Fjeldstad tok en time out i et forsøk på å vekke spillerne. Daniel Leavens reduserte til 4-1 med fem minutter igjen å spille. Storhamars Robin Dahlstrøm fikk 2+10 for dårlig oppførsel. Sekunder inn i overtallspillet setter Stjernens #26 inn en retur fra Storhamar-målvakten. 4-1 sto seg til pause, og Leavens sørget for å tenne et lite håp om poeng.

Stjernen var avhengig av å få et tidlig mål i den siste perioden, og håpet om poeng ble sterkere da Mikael Mikalsen kriget inn 4-2 etter to spilte minutter. De røde fikk litt energi av reduseringen og hadde et lite initiativ uten å få uttelling. Men det ville seg ikke for Stjernen – etter ti minutter får Maksims Ponomarenko utvisning for tripping og Storhamar bruker et snaut minutt av overtallspillet på å sette inn 5-2 ved Robin Dahlstrøm. Det kom et siste forsøk fra Stjernen mot slutten av kampen hvor de får et overtallspill. Målvakt Arntsen forlater buret, og Stjernen spiller 6 mot 4. Dessverre ender det som det ofte gjør – Rasmus Ahlholm fastsetter sluttresultatet til 6-2 i åpen kasse.