• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Stjernen
STJ

«Zorro» sikret seieren i Nordkraft Arena

Det var nok mange som hadde forventninger til kveldens kamp i Narvik, hvor Andrew O’Brien og Magnus Eikrem Haugen gjorde comeback i Stjernen-drakta. Både O’Brien og Haugen var sterkt delaktige i at Stjernen tok med seg alle tre poengene fra Narvik, mens Andreas Heiers «zorro»-scoring sikret seieren.

Det ble en forholdsvis jevn første periode i Nordkraft Arena. Skuddstatistikken (11-8) forteller om en periode med sjanser til begge lag. Men det skulle være Narvik som først fikk pucken i mål når Dante Salituro ga hjemmelaget 1-0 snaut halvveis i perioden. Spillet fortsatte å bølge frem og tilbake, ingen av lagene fikk noe klart initiativ. Med fem minutter igjen å spille fikk Narvik en utvisning for å ha for mange spillere på isen – et overtallspill som Stjernen utnyttet og utlignet til 1-1 ved Arttu Niskakangas i hans første kamp i Nordkraft Arena siden han meldte overgang fra Narvik til Stjernen foran denne sesongen. Men gleden skulle bli kortvarig – snaue minuttet senere gikk hjemmelaget på nytt opp i ledelsen når Benjamin Byrkjeland fikk styre inn 2-1. Narvik kunne gå til pause med ledelse etter en jevnspilt periode.

Midtperioden forløp med et initiativ til bortelaget. Stjernen mer påskrudd, og trykket Narvik tilbake. Men foruten et par utvisninger til henholdsvis Emil Buskoven og Jonathan Hermansson, så tok det ikke fyr i teltet før det gjensto cirka seks minutter av perioden. Stjernens første re-signering, Andrew O’Brien legger pucken på mål og på returen dukker Daniel Leavens opp og utligner til 2-2. Minuttet senere kom en ny kalddusj, i det Sebastian Johansen får sende Narvik i ledelsen på nytt med 3-2. Men Stjernen gir seg ikke – innlånte Magnus Eikrem Haugen sender en lekker pasning til Leavens som fyrer av et håndleddsskudd. Foran mål står Andreas Heier og styrer inn en ny utligning. 3-3 står seg til pause, etter en periode hvor Stjernen vinner i både målprotokollen (1-2) og skuddstatistikken (5-17).

David Hallström med en liten blåklokke

Tredje og siste periode skulle vise seg å være en målrik affære. Narviks Benjamin Byrkjeland sendte Narvik opp i ledelse med 4-3 i overtallspill mens Maksims Ponomarenko satt utvist for slashing etter nesten fire minutters spill. Derfra og ut tok Stjernen over fullstendig og dominerte spillet i resten av perioden. Etter nesten ni minutter utligner Stjernen på en fin styring av Daniel Leavens på slagskuddet fra Eikrem Haugen. Et par minutter senere er Haugen nest sist på pucken da Andrew O’Brien lader børsa og dunker inn pucken bak Narviks målvakt. For første i gang i kampen leder Stjernen (4-5), og det er en fortjent ledelse. Med fem minutter igjen å spille serverer Andreas «Zorro» Heier litt hockeygodis ved å plukke opp pucken bak Narvik-målet og sniker den inn i nærmeste hjørne før keeper Oscar Fröberg rekker å reagere. Stjernen gjør til slutt en solid bortekamp, vinner 4-6 og tar med seg alle tre poengene hjem til Fredrikstad.