• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Endelig seriestart

252 dager…tenk litt på den. 252 dager siden Stjernen spilte en tellende kamp, hvor Manglerud Star ble feid av banen med 7-1 og de røde tok sin syvende strake seier. Det er ikke rart da at man kjenner litt på hockeyfeberen når det bare er timer til Fjordkraft-ligaen 2021/22 braker i gang med TV-kamp i Stjernehallen mot Vålerenga. Det blir ofte veldig spennende og publikumsvennlige kamper mellom Stjernen og iskrigerne fra Oslo Øst.

Stjernen spilte totalt syv treningskamper i oppkjøringen til denne sesongen. Det har resultert i seks seire og et tap. Tapet kom mot nettopp Vålerenga i den første treningskampen, mens det ble seier mot Manglerud Star (6-2 og 4-0), Stavanger Oilers (4-3 e.s.s), Frisk Asker (5-3) og til slutt Grüner (2-1). Man har fått stifte bekjentskap med flere spennende spillere fra både inn- og utland, yngre spillere som sprudlet på isen og en trener i Anders Olsson med en spennende filosofi og ønske om å ta Stjernen til toppen, ikke bare a-laget, men hele klubben.

Vålerenga har også spilt syv treningskamper i sin oppkjøring. Både treningskamper, og turneringen Pre Season Trophy på Hamar. Totalt ble det fem seire og to tap mot henholdsvis Grüner (4-2), Stjernen (6-4), Storhamar (3-2 og 6-1), Lillehammer (3-2), Frisk Asker (4-5) og Stavanger Oilers (1-3). VIF har signert noen solide spillere som har en lang rekke landskamper for Norge bak seg, og har beholdt store deler av stammen i laget fra forrige sesong. En ny trener har også kommet inn i Kenneth Larsen, som selv har spilt for Vålerenga i en årrekke.

Som nevnt, så blir det ofte ganske underholdende kamper mellom Stjernen og Vålerenga. Begge lag har på papiret spennende lag, og begge har spilt god hockey i sesongoppkjøringen. Både Stjernen og VIF ønsker nok å få en god start på årets sesong, og legg til et publikum som er sulteforet på hockey, kanskje med et snev av hockeyfeber også, så ligger alt til rette for et ganske så underholdende oppgjør i Stjernehallen i kveld. Billetter til kveldens kamp kjøper du i Stjernen-appen.

Anders Olsson og Lasse Fjeldstad har en fulltallig tropp til dagens serieåpning. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Det er fortsatt noen billetter igjen. Ikke nøl, kjøp billetter i Stjernen-Appen nå!

Statistikk fra forrige møte mellom lagene:
Poengkongen:
Stjernen: 3 spillere med 4 poeng hver
Vålerenga: Jørgen Karterud 0 + 3

Utvisninger:
Stjernen: 4 spillere med 2 minutter hver
Vålerenga: Tommi Taimi 6 minutter

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 85%
Vålerenga: Steffen Søberg 86,2%

Totalt for treningskampene:
Poengkongen:
Stjernen: Riley Brace 3 + 7
Vålerenga: 2 spillere med 7 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: 3 spillere med 8 minutter hver
Vålerenga: Villiam Strøm 10 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 27,3%
Vålerenga: 21,1% (28,6%*)

Undertallspill:
Stjernen: 84,6%
Vålerenga: 85% (85,7%*)
Prosent i parentes fra turneringen Pre Season Trophy.

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93% / Preben Rabben Arntsen 91,1% / Martin Rambøl 0%
Vålerenga: Steffen Søberg 89,7% (90,4%) / Tobias Johansen Breivold 83,7% (95,7%)
*Prosent i parentes fra turneringen Pre Season Trophy.

Falco har startet en kampanje for Barnekreft. Nå kan du hjelpe barna med å støtte kampen mot barnekreft. Vipps #709215, og bli med i trekningen av en signert Stjernen-drakt. Vinneren blir trukkes under Livestudio når Stjernen møter Sparta i Stjernehallen lørdag 9 oktober.