• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

Før kampen mot Ringerike

Det ble dramatisk i sesongens første lokalderby mellom Sparta og Stjernen sist torsdag. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen og det måtte overtid til for å kunne avgjøre en vinner. Stjernens kaptein Andreas Heier tok ansvar, sendte pucken inn bak Sparta-målvakten og sikret to nye poeng.

Med det er Stjernen ubeseiret etter to kamper, og kan inntil videre nyte utsikten på toppen av tabellen. Men sesongen er bare så vidt begynt, og det er mange kamper igjen og mange poeng som skal deles ut. Neste oppgave for våre røde helter kommer allerede i ettermiddag, når Ringerike gjester Stjernehallen.

Til tross for fem tap og en seier i sesongoppkjøringen, hvorav de tapte siste treningskamp 7- 1 mot Stjernen, så har panterne fra Hønefoss bitt godt fra seg i de to første seriekampene. Den første kampen ga de Storhamar kamp til døra i CC Amfi, i en jevn kamp som til slutt endte 3-2 til hamarsingene. I kamp nummer to gjestet Grüner Schjongshallen på Hønefoss, og Ringerike ga seg ikke før det sto 7-2 på lystavla.

Stjernen tapte sin første treningskamp mot Vålerenga, men har dvelte ikke nevneverdig lenge med det. I de seks neste kampene i sesongoppkjøringen ble det seks seire. Det solide spillet fortsatte inn i seriekampene, hvor man i den første kampen i Fjordkraft-ligaen virkelig bød opp til dans mot Vålerenga i Stjernehallen. 3-1 og hjemmeseier ble sluttresultatet, før man reiste til Sarpsborg, vant sesongens første lokalderby 3-2 og sørget for at man hadde sikret fem av seks mulige poeng de to første kampene.

Til tross for at Stjernen vant mot Ringerike i sesongoppkjøringen, så gjelder det å være skjerpet og ikke undervurdere ettermiddagens motstander. Med noen nye forsterkninger i blant annet kanadieren Brett Perlini, så kan panterne fort klore seg fast om de får muligheten. Men legger Stjernen igjen undervurderinga hjemme og fortsetter sitt solide spill, så er det absolutt mulig å forlenge seiersrekka til tre kamper og tre nye poeng.

Austin Cangelosi fikk en liten smell i kampen mot Spatra og spiller ikke dagens kamp. Benjamin Byrkjeland er tilbake i troppen etter å ha stått over mot Sparta. Følg med i sosiale medier utover dagen for line-ups!

Statistikk fra forrige møte mellom lagene:
Poengkongen:
Stjernen: 2 spillere med 3 poeng hver
Ringerike: 3 spillere med 1 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: Andreas Heier 4 minutter
Ringerike: 5 spillere med 2 minutter hver

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 96,6%
Ringerike: Mattias Pettersson 78,1%

Totalt for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: 2 spillere med 3 poeng hver
Ringerike: David Åslin 2 + 2

Utvisninger:
Stjernen: Andreas Heier 4 minutter
Ringerike: 6 spillere med 2 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 11,1%
Ringerike: 45,5%

Undertallspill:
Stjernen: 75%
Ringerike: 83,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 95,6%
Ringerike: Mattias Pettersson 90,7%