• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Grüner

Torsdag leverte Stjernen en festforestilling mot Storhamar. Byens røde iskrigere vartet opp med storspill på isparketten, mens klubben inviterte til fest med pølser, boller, brus og gratis inngang til ungdommen. Fredrikstad-publikummet møtte virkelig opp denne kvelden, og det var en regelrett elektrisk stemning fra første dropp til Red Beavers fikk spillerne opp igjen fra garderoben for en ekstra hyllest etter kampslutt.

Lørdag reiser våre helter til «løkka» for å møte Grüner. Oslo-laget har hatt en tung start på årets Fjordkraft-liga og innehar for øyeblikket den niende plassen på tabellen med fire poeng, to foran byrival Manglerud Star. Men en skal vokte seg for å undervurdere ettermiddagens motstander, det er ikke mange rundene siden hvor de holdt Stavanger Oilers lenge i kne i DNB Arena før kreftene etter hvert tok slutt. Syv kamper er spilt og fasiten er seks tap mot henholdsvis Sparta (1-4), Ringerike (2-7), Lillehammer (1-3), Stavanger Oilers (3-4), Storhamar (1-5) og Frisk Asker (2-6), mens lagets hittil eneste seier har kommet mot Manglerud Star (2-1).

Stjernen kunne knapt fått en bedre start på sesongen med seks seire og ett tap på de syv første kampene. Det ble tap mot Stavanger Oilers (1-2), men ellers så har de røde i tur og orden vunnet mot Vålerenga (3-1), Sparta (3-2), Ringerike (3-2), Lillehammer (3-2), Manglerud Star (6-1) og nå sist mot Storhamar (5-2). Stjernen har vist solid form, og med tålmodighet og tro på sitt eget spill begynner spillerne virkelig å finne hverandre og jobbe for hverandre under trener Anders Olssons kyndige ledelse. Man må smake litt på karamellen etter en festaften som mot Storhamar, men så må man nullstille seg for neste kamp. Spillerne må være fullt skjerpet når de møter et lag som kjemper med nebb og klør for å overleve i Fjordkraft-ligaen.

Mikael Mikalsen pådro seg en skade mot Storhamar og er ikke med i dagens tropp. Jonathan Asbjørnsen er. fortsatt ute med skade. Følge med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter 11 poeng (6 + 5)
Grüner: 3 spillere med 4 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: 2 spillere med 37 minutter hver
Grüner: 2 spillere med 6 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 14,7%
Grüner: 10,5%

Undertallspill:
Stjernen: 81,8%
Grüner: 63,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93,9% / Preben Arntsen 93,8%
Grüner: Quentin Papillon 88,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.