• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot VIF

Kampen mot Sparta sist lørdag var utvilsomt et av sesongens høydepunkt så langt. Ikke bare gjorde våre røde iskrigere jobben mot erkefienden og tok alle tre poengene, men et virkelig entusiastisk publikum skapte en fantastisk ramme rundt kampen. I kveld kommer Vålerenga på besøk, og nok en gang herjer hockeyfeberen i byen.

Kveldens motstander fra Oslo øst ligger på en foreløpig 5.plass etter ti spilte kamper med fem seire og fire tap. Blant tapene finner man Stjernen som beseiret VIF i seriepremieren, men også Sparta og Lillehammer har tatt poeng mot Vålerenga. Samtidig har de tatt sterke seire mot Stavanger Oilers og Frisk Asker på bortebane, og vunnet mot byrivalene Manglerud Star og Grüner. Mathis Olimb topper Fjordkraft-ligaens poengstatistikk med 16 poeng (5 + 11), mens nestemann på lista er finske Mika Partanen på en 7.plass med 12 poeng (8 + 4).

Med ni seire og et tap, så er det ikke akkurat en hemmelighet hvor Stjernen befinner seg. Sparta fikk riktignok låne tabelltoppen i noen dager, men bortsett fra den lille fotnoten, så har våre røde helter befestet sin posisjon som leder av Fjordkraft-ligaen. Kveldens motstander ble beseiret i serieåpningen, mens det også har vært sterke prestasjoner mot nabo Sparta (to ganger), borte mot Frisk Asker og Lillehammer, samt hjemme mot Storhamar for å nevne noen. I likhet med VIF har Stjernen to spillere på topp 10 listen over poengplukkere – Tyler Coulter er nummer tre med 14 poeng (7 + 7), som for øvrig hittil har notert seg for poeng i ti strake kamper i den røde drakta. Den andre spilleren er Coulters rekkekamerat, Patrick Newell på en 7.plass med solide 12 poeng (5 + 7).

Stjernen har levert flere sterke prestasjoner denne sesongen, og fremstår som et solid hockeylag. Tålmodighet og tro på sitt eget spill har medført en god evne til å vippe jevne kamper til sin favør, og viser man det samme i kveld foran en ny runde med hockeygale Fredrikstad-folk, så kan fort taket løfte seg fra Stjernehallen i kveld også.

Jonathan Asbjørnsen er tilbake i troppen etter skade. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Vel møtt, og «trekk sammen mot midten»!

Statistikk for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter 14 poeng (7 + 7)
Vålerenga: Mathis Olimb 16 poeng (5 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 41 minutter
Vålerenga: Axel Sundberg 33 minutter

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 94,5% / Preben Rabben Arntsen 91,4%
Vålerenga: Steffen Søberg 88,7% / Tobias Johansen Breivold 89,6%

Overtallspill:
Stjernen: 16,3%
Vålerenga: 26,5%

Undertallspill:
Stjernen: 83,7%

Vålerenga: 71,4%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.