• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Tirsdag Tir 11 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 18 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Vålerenga

I kveld fyres Fjordkraft-ligaen i gang igjen etter landslagsoppholdet når Stjernen reiser til Oslo og Jordal Amfi for å møte Vålerenga. Våre røde helter har benyttet oppholdet godt enten ved å trene hjemme i Stjernehallen eller fått bryne seg på latvisk og dansk motstand på landslaget, så man er godt forberedt og ønsker å befeste posisjonen på toppen av tabellen.

Kveldens motstander Vålerenga innehar fjerdeplassen på tabellen med 33 poeng. Elleve seire og syv tap er fasit etter atten spilte kamper. Det har svingt litt for Oslo-laget denne sesongen, hvor man i enkelte kamper ikke har klart å vippe jevne kamper i sin favør, men det har også blitt noen sterke seire mot lagene på øvre halvdel av tabellen. I poengligaen har Vålerenga tre spillere blant de 20 beste poengplukkerne – Mathis Olimb på en niendeplass med 21 poeng (6 + 15), Mika Partanen på fjortende plass med 19 poeng (14 + 5) og Tobias Lindström på en syttende plass med 18 poeng (7 + 11). VIF kan også fortelle at Tommi Taimi og Pontus Finstad er tilbake i troppen.

Stjernen på sin side innehar, som kjent, førsteplassen på tabellen med 40 poeng. På de første atten kampene har det blitt fjorten seire og fire tap. Med selvtillit, tålmodighet og tro på sitt eget spill har Stjernen fremstått veldig solide denne sesongen og har fått betalt for det ved å vise at man kan slå alle, vippe kamper til sin favør og komme fort tilbake på skinner igjen etter en dårlig dag. De røde har tre spillere blant de fjorten beste poengplukkerne i ligaen – Patrick Newell på tredjeplass med 25 poeng (11 + 14), Tyler Coulter på en niendeplass med 21 poeng (8 + 13) og Riley Brace på en fjortende plass med 19 poeng (6 + 13). Mens resten av laget har trent godt hjemme i Stjernehallen har Jørgen Hanneborg, Ole Einar Engeland Andersen, Håkon Imset Stormli og Stian Nybraaten Hansen fått kjenne på landslaget da de møtte Latvia og Danmark i en turnering i nettopp Danmark.

Stjernen er ivrige etter å komme i gang med Fjordkraft-ligaen igjen, og hva er vel bedre enn begynne med å befeste serieledelsen ved å ta med seg alle poengene fra et fullsatt Jordal Amfi hjem til Fredrikstad?

Jonathan Asbjørnsen, Jonathan Hafsmoe og Brandon Ellis er ikke med i troppen til dagens kamp. Casper Myklebust og Erik Erkleiv hentes opp fra U20. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 25 poeng (11 + 14)
Vålerenga: Mathis Olimb 21 poeng (6 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Vålerenga: Axel Sundberg og Kalle Ekelund 33 minutter

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,9% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Vålerenga: Steffen Søberg 90,6% / Tobias Johansen Breivold 89,5%

Overtallspill:
Stjernen: 16,7%
Vålerenga: 23,1%

Undertallspill:
Stjernen: 78%
Vålerenga: 75%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.