• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Tirsdag Tir 11 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 18 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lillehammer

I kveld møter Stjernen Lillehammer i Eidsiva Arena for deres tredje strake bortekamp. Dette blir også debuten til Stjernens nyeste forsterkning – den tidligere Manglerud Star-spilleren Hakon Nilsen. Det bruker å være spennende oppgjør mot laget fra OL-byen, og med et Stjernen i form så er det gode muligheter for å ta den tredje strake borteseieren.

Lillehammer har hatt en noe variabel sesong hittil og innehar for øyeblikket sjetteplassen på tabellen. Etter 20 spilte kamper er fasiten ti seire og ti tap. De har plukket poeng fra blant annet Sparta, Storhamar og Vålerenga, men har også avgitt poeng mot både Grüner og Manglerud Star. Dog i forrige runde vant lillehamringene 3-1 mot nettopp Grüner på hjemmeis. Hvis vi tar en kikk på poengligaen så er Lillehammers beste poengplukker Nick Dineen på en 13.plass med 22 poeng (8 + 14), mens finnen Frank Gymer følger på en 21.plass med 19 poeng (6 + 13) og den tidligere Stavanger Oilers-backen Spencer Humphries kommer på en 23.plass med 18 poeng (9 + 9). Dette er likevel ganske så habile spillere i Fjordkraft-ligaen som fort kan straffe et uoppmerksomt Stjernen.

Noe lystigere lesning er det for oss hockeysupportere fra Plankebyen. Stjernen innehar fortsatt tabelltoppen etter 20 spilte kamper hvor 16 seire og fire tap er fasit. Våre røde helter har blitt eksperter på å snu kamper etter man havnet tidlig under mot Ringerike med 2-0, men jobbet både iherdig og tålmodig gjennom hele kampen til en 4-2 seier og tre nye poeng var sikret. Med det fikk man en liten luke på tre poeng ned til Stavanger Oilers på andreplass, Sparta på tredjeplass er for øvrig seks poeng bak. Men over til en annen liga, nemlig poengligaen. Stjernen har fremstått som et lag hvor alle spillere og alle rekker gjør poeng, men Patrick Newell innehar tredjeplassen med sine 27 poeng (12 + 15), Tyler Coulter følger på en niendeplass med 24 poeng (11 + 13) og Riley Brace er nestemann på delt 23.plass med Lillehammers Frank Gymer med 19 poeng (6 + 13).

Det begynner kanskje å bli litt hakk i plata, men det kan heller aldri sies nok at Stjernen viser sin styrke og selvtillit ved å spille «Stjernen-hockey» som Ole Einar Engeland Andersen så elegant uttalte til avisen. Altså fullstendig tro på sitt eget spill og ha tålmodighet i det man gjør – det synes utvilsomt på isen og forhåpentligvis sørger det for at denne borteseierrekka kan utvides fra to til tre i kveld.

Jonathan Hafsmoe og Brandon Ellis er ikke med i troppen til dagens kamp, men nysigneringen Hakon Nilsen er med til Lillehammer. Casper Myklebust fra U20-laget er med i troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 27 poeng (12 + 15)
Lillehammer: Nick Dineen 22 poeng (8 + 14)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Lillehammer: Sverre Rønningen 33 minutter

Overtallsspill:
Stjernen: 16,7%
Lillehammer: 22,7%

Undertallsspill:
Stjernen: 78,5%
Lillehammer: 78.2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,5% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Lillehammer: Oliver Dackell 89,2% / Trym Gran 89,1%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.