• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 11 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Tirsdag Tir 1 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Søndag Søn 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

Det er duket for en skikkelig toppkamp i Stjernehallen denne søndagen. Serieleder Stjernen tar i mot tabelltoer Stavanger Oilers. To formsterke lag som har fått en liten luke ned til de andre lagene på tabellen. Billettene er i ferd med å rives bort, og med stinn brakke ligger alt til rette for en skikkelig festaften i Stjernehallen.

Stavanger Oilers ligger som nevnt på andreplass på tabellen med 45 poeng, tre poeng bak Stjernen. 16 seire og fem tap har det blitt etter 21 spilte kamper. Samtlige lag i ligaen har måttet gi tapt for siddisene og siddisene har vunnet ni av de siste ti kampene, og slo Grüner 6-0 i DNB Arena i forrige runde. I poengligaen har Oilers tre spillere blant de 11 beste – Jarrett Burton er nummer tre med 28 poeng (13 + 15), mens Christoffer Karlsen og Dan Kissel deler 11.plassen med 24 poeng (13 + 11 og 8 + 16). Det er et lag med tungt offensivt skyts som gjester Stjernehallen denne søndagen.

Stjernen er en hestehode foran Stavanger på tabellen, altså tre poeng foran. 17 seire og fire tap er fasit etter 21 spilte kamper. De røde er utvilsomt i form etter å ha tatt tre strake borteseire de siste dagene mot Vålerenga, Ringerike og nå sist med en seier 4-2 mot Lillehammer i Eidsiva Arena. Stjernen har vist at man er kapable til å slå alle denne sesongen, og ikke minst fått en egen evne til å snu kampene til sin fordel. Man spiller med selvtillit, tålmodighet og en urokkelig tro på sitt eget spill – noe som helt tydelig vises på isparketten. Hvis vi tar en kikk på poengligaen så er det tre Stjernen-spillere blant de 19 beste poengplukkerne. Patrick Newell innehar sjetteplassen med 27 poeng (12 + 15), Tyler Coulter følger på åttendeplass med 25 poeng (12 + 13) og Riley Brace er på 19.plass med 20 poeng (6 + 14). På lik linje med ettermiddagens motstander, så har også Stjernen spillere som vet hvor målet står.

Stavanger Oilers er det eneste laget Stjernen ikke har vunnet mot denne sesongen, noe våre røde helter nok er ivrige etter å korrigere med en hjemmeseier foran et fullsatt Stjernehallen!

Brendan Ellis er tilbake i troppen etter en skade. Jonathan Hafsmoe er fortsatt ute med skade. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 27 poeng (12 + 15)
Stavanger Oilers: Jarrett Burton 28 poeng (13 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Stavanger Oilers: Andreas Klavestad 39 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,8%
Stavanger: 33,3%

Undertallspill:
Stjernen: 77,1%
Stavanger: 88,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,6% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Stavanger: Joona Partanen 89% / Henrik Holm 91%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:00.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.