• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 11 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Tirsdag Tir 1 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Søndag Søn 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Kalenderen har bikket desember og julestria er i full sving hos de fleste. En perfekt oppladning til å bake de berømmelige syv slaga, hugge julegran og «sett opp fuggelband» er et besøk i Stjernehallen denne lørdagen hvor både helter skal hedres og tabelltopp skal befestes.

Kveldens motstander Storhamar har hatt en noe trøblete sesong hittil, og har omtrent vært skadeskutt siden første dropp i treningskampene. Tolv seire og elleve tap har det blitt etter 23 spilte kamper for hamarsingene. I forrige runde måtte de helt til straffeslag før de kunne avgjøre kampen, etter at Grüner holdt dem til 1-1 i tre ordinære perioder pluss fem minutter overtid. Storhamar har likevel tre spillere blant de tjue beste poengplukkerne i ligaen, to av dem blant topp fire. Patrick Thoresen er nummer to med 35 poeng (15 + 20), Rasmus Ahlholm har fjerdeplassen med 29 poeng (11 + 18), mens Eskild Bakke Olsen er nummer sytten med 23 poeng (7 + 16). Skadeproblemer til tross, så er de gule og blå fra Hamar et tøft lag å møte.

Stjernen på sin side gjenerobret tabelltoppen ved å vinne 7-2 mot Manglerud Star i Manglerudhallen forrige runde, og har hatt en solid sesong så langt. Etter 23 kamper er fasiten atten seire og fem tap. Kveldens motstander fra Hamar har Stjernen møtt to ganger tidligere denne sesongen, med en 5-2 seier hjemme i Stjernehallen i september og en 3-2 seier borte i CC Amfi i oktober. Våre røde helter har også tre spillere blant de tjue beste poengplukkerne i ligaen. Patrick Newell er nummer seks med 28 poeng (12 + 16), Tyler Coulter nummer tolv med 25 poeng (12 + 13) og Riley Brace er nummer tyve med 20 poeng (6 + 14). På delt 26.plass finner vi for øvrig Ole Einar Engeland Andersen og Austin Cangelosi med 19 poeng (6 + 13 og 10 + 9). Stjernen reiste seg mesterlig etter kampen mot Oilers, og er nok ivrige etter å vise også hjemmepublikummet at man kan hevde seg mot enhver motstander.

I tillegg til iveren etter å ta tre poeng mot Storhamar og befeste posisjonen som serieleder, skal Stjernen også hedre sine helter. Før kamp skal Erik og Terje Pedersen hedres og draktnumrene deres heises i taket. Pucken droppes kl. 18:00 og det er kun noen hundre plasser igjen!

Jonathan Hafsmoe og Benjamin Byrkjeland er ute med skade. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 28 poeng (12 + 16)
Storhamar: Patrick Thoresen 35 poeng (15 + 20)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Storhamar: Patrick Elvsveen 31 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,9%
Storhamar: 21,8%

Undertallspill:
Stjernen: 78,2%
Storhamar: 76,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,1% / Preben Rabben Arntsen 89%
Storhamar: Viktor Kokman 86,7% / Markus Stensrud 90,6%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 17:30.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.