• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Semifinale 3 - Storhamar

Det er duket for det tredje oppgjøret i denne semifinaleserien mellom Stjernen og Storhamar. Også denne gangen gjester hamarsingene Stjernehallen og våre røde iskrigere ønsker å benytte kveldens kamp til å redusere til 1-2 i antall kamper.

Kveldens motstander
Det var ganske så jevnspilt i den første semifinalen på Hamar, mens det var uhyre tett og jevnt i kamp nummer to i Fredrikstad på lørdag. En kamp som ble avgjort på små marginer i den første overtidsperioden, hvilket betyr at Storhamar leder 0-2 i kamper i serien hvor det spilles best av syv. I poengligaen er det Josh Nicholls (2 + 1) og Lane Scheidl (0 + 3) som har plukket flest poeng for hamarsingene i semifinalene, og står begge med tre poeng. Videre følger Mikael Zettergren (2 + 0) og Jan Brejcak (0 + 2) med to poeng mens ytterligere ni Storhamar-spillere har ett poeng hver. Storhamar har vært sterke så langt i sluttspillet, men Stjernen er i ferd med å nærme seg.

Tidligere oppgjør
Kveldens kamp er den tredje i rekken, og Storhamar har vunnet de to første i CC Amfi (5-2) og i Stjernehallen (1-2 e.o). Etter kveldens oppgjør i Fredrikstad, skal Stjernen på nytt reise til Hamar førstkommende onsdag.

Status Stjernen
Stjernen kriget og kjempet innbitt i lørdagens kamp i Stjernehallen, og lagene måtte ut i overtid før avgjørelsen falt. Marginer og tilfeldigheter sørget for at våre røde helter nok en gang måtte gi tapt, men man ga seg ikke uten å gi Storhamar kamp til døra - og det er noe Stjernen må ta med seg og bygge videre på i kveld. I poengligaen i semifinalene har Tyler Coulter nå 2 poeng (1 + 1), og videre følger Håkon Imset Stormli (1 + 0), Mikael Mikalsen (0 + 1), Stian Nybraaten Hansen (1 + 0), Jonathan Hafsmoe (0 + 1), Patrick Newell (0 + 1) og Kevin Davis (0 + 1) som alle har ett poeng så langt.

Bli med på fullt fyr i SpareBank1-teltet under sluttspillkampene! SpareBank1 Østfold Akershus har satt opp telt utenfor langside øst i Stjernehallen for årets sluttspill! Teltet åpner to timer før kampstart (kl 17:00).

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for semifinalene 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter (1 + 1) 2 poeng
Storhamar: Josh Nicholls (2 + 1) og Lane Scheidl (0 + 3) 3 poeng

Utvisninger:
Stjernen: Austin Cangelosi og Hakon Nilsen 4 minutter hver
Storhamar: Samuel Solem 4 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 12,5%
Storhamar: 33,3%

Undertallspill:
Stjernen: 66,7%
Storhamar: 87,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 87,5% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Storhamar: Markus Stensrud 0% / Evan Buitenhuis 93,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.