• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 8 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Onsdag Ons 24 August Aug
Fredag Fre 26 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Lørdag Lør 24 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Mandag Man 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Tung kveld på Hamar

(Storhamar – Stjernen 5-0) Det ble en tung kveld på Hamar for Stjernen i kveld. Etter å ha levert en grei første periode hvor lagene gikk målløse av banen, raknet det fullstendig og Storhamar tok til slutt seieren.

En noe kaotisk første periode
Etter en noe avventende start var det Storhamar som kom best i gang i starten av den første perioden. Hamarsingene fikk lagt press på Stjernen og produserte flere farlige muligheter, men Stjernens målvakt Jørgen Hanneborg holdt de røde inne i kampen. Midtveis i perioden skulle Stjernen prøve seg i overtall da Sondre Bjerke ble utvist for hekting. De røde var produktive med en mann mer på isen og skapte muligheter på løpende bånd, men Storhamar-målvakt Viktor Kokman var i det umulige hjørnet. Det kladdet litt for begge lag denne første perioden, og bærte nok preg av både slitne bein og hoder, slik at verken Storhamar eller Stjernen fikk tatt noe særlig initiativ i kampen. I sluttsekundene av perioden fikk Stjernens Austin Cangelosi en utvisning for tripping, men perioden for ble målløs. Skuddstatistikken endte uavgjort med 9 mot 9.

Perioden da ingenting stemte
Akkurat i det Stjernen fikk tilbake Cangelosi på isen og ble fulltallige, tok Storhamar ledelsen. Patrick Thoresen fikk pirket pucken over linja. Noen minutter senere skjedde det samme igjen. Stjernens Håkon Nilsen hadde akkurat sonet ferdig sin utvisning for en slashing da Jacob Lundell Noer doblet ledelsen for hjemmelaget. Drøyt midtveis i perioden var det Stjernens tur i overtall, da Sander Vold Engebråten ble utvist for en hekting. Men dette skulle være en periode hvor ingenting stemte for de røde, og fikk heller ingenting ut av å være en mann mer på isen. Omtrent tre minutter senere kom en ny kalddusj idet Lane Scheidl plukket opp en retur fra Hanneborg og sendte hamarsingene foran med 3-0. Det ble blytungt for Stjernen denne midtperioden, og det hjalp ikke akkurat å få beskjed om at Filip Gunnarsson måtte kaste inn håndkleet på grunn av en skade han pådro seg tidligere i kampen.
Perioden endte 3-0 etter en periode hvor Stjernen ikke fikk det til å stemme overhodet. Skuddstatistikken gikk i favør hjemmelaget med 18 mot 7.

Transportetappen
Storhamar fortsatte i det samme sporet innledningsvis i den tredje perioden, og skapte flere store muligheter. Jørgen Hanneborg hindret flere baklengs for Stjernen, men fremover var det lite som stemte. Etter åtte minutters spill måtte Cangelosi på nytt i utvisningsboksen for en slashing. Stjernen fikk en kontring hvor Håkon Imset Stormli forsøkte å finne Patrick Newell, men marginene var ikke på de rødes side i kveld i det hele tatt. I andre enden var Storhamar nære på å øke til 4-0 da Jacob Lundell Noer traff tverliggeren.
Men 4-0 skulle likevel komme, bare et par minutter etter Stjernen hadde blitt fulltallige. Patrick Elvsveen fant veien til nettmaskene bak Jørgen Hanneborg. Hele Hamar trodde 5-0 fulgte like etter, men scoringen ble annullert. Men minuttet senere kom Storhamars femte mål signert Jacob Lundell Noer. De siste fire minuttene av perioden ble en ren transportetappe, hvor det skjedde lite fra begge lag.
Det endte dermed 5-0 til Storhamar i det som ble en tung kveld for Stjernen på Hamar. Skuddstatistikken i den tredje perioden endte i favør hjemmelaget med 15 mot 5, totalt 42 – 21.

Man er kanskje slått i kveld, men ikke utslått – førstkommende fredag spilles semifinale nummer fem i Stjernehallen med forhåpentligvis et revansjesugent Stjernen-lag som denne sesongen har blitt godt vant med å kunne slå tilbake.