• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 8 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Onsdag Ons 24 August Aug
Fredag Fre 26 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Lørdag Lør 24 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Mandag Man 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Semifinale 4 - Storhamar

Stjernen kriget inn en seier i Stjernehallen og reduserte til 1-2 i kamper. I kveld møtes lagene på nytt i det som blir den fjerde av potensielt syv semifinaler. Våre røde iskrigere gjester Hamar og CC Amfi i jakten på en utligning til 2-2 i kamper.

Kveldens motstander
Etter to uhyre tette og jevne kamper i Stjernehallen hvor det ble en seier til hvert av lagene, er man altså tilbake i CC Amfi. De gule og blå kunne mønstre en tilnærmet skadefri tropp i mandagens kamp, og kan etter alle solemerker også gjøre dette i kveld. Det er kanadisk i toppen av poengligaen hos Storhamar i denne semifinaleserien. Josh Nicholls (2 + 1) og Lane Scheidl (0 + 3) er beste poengplukkere med tre poeng hver. Videre følger Mikael Zettergren (2 + 0) og Jan Brejcak (0 + 2) med to poeng hver før det er hele elleve gule og blå spillere som har ett poeng hver. Et skadefritt Storhamar er et tungt lag å møte, men kampene har gradvis blitt jevnere, så dette kan slå alle veier.

Tidligere oppgjør
Kveldens kamp er den fjerde i rekken, hvor Storhamar vant de to første kampene (5-2 og 1-2 e.o), mens Stjernen vant det tredje oppgjøret med 2-1 hjemme i Stjernehallen. Etter kveldens oppgjør i CC Amfi, blir det ny hjemmekamp i Fredrikstad førstkommende fredag.

Status Stjernen
Stjernen gikk på nytt i krigen i Stjernehallen sist mandag, og denne gangen var det våre røde helter som gikk seirende ut av duellen og reduserte dermed til 1-2 i kamper. Et fyrverkeri av en kamp var det nok ikke, men Stjernen utnyttet mulighetene når hamarsingene ikke fikk det til å stemme og fikk betalt for det. Gledelig var det også å se at Brendan Ellis og Philip Hansen figurerte i lagoppstillingen, hvor førstnevnte også noterte seg for en målgivende pasning. Poengmessig for Stjernen så langt i semifinalene viser at Tyler Coulter (2 + 1) topper med tre poeng, Håkon Imset Stormli (1 + 1) og Jonathan Hafsmoe (1 + 1) følger med to poeng hver og ytterligere syv røde og hvite spillere med ett poeng hver. Stjernen har vært fullt på høyde med Storhamar de siste to kampene, og har gode muligheter for å stikke av med seieren i kveld også ved å fortsette med den samme fandenivoldske innstillingen.

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for semifinalene 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter (2 + 1) 3 poeng
Storhamar: Josh Nicholls (2 + 1) og Lane Scheidl (0 + 3) 3 poeng

Utvisninger:
Stjernen: Austin Cangelosi og Hakon Nilsen 4 minutter hver
Storhamar: Samuel Solem og Lane Scheidl 4 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 9,1%
Storhamar: 28,6%

Undertallspill:
Stjernen: 71,4%
Storhamar: 90,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 90,1% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Storhamar: Markus Stensrud 0% / Evan Buitenhuis 92,4%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.