• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 8 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Onsdag Ons 24 August Aug
Fredag Fre 26 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Lørdag Lør 24 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Mandag Man 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Da var dagen endelig her – treningskamper er unnagjort og det er tid for seriestart i årets Fjordkraft-liga. Stjernen tar imot Storhamar i Stjernehallen og publikum har kastet seg over billettene i håp om å kunne se byens røde iskrigere sanke sesongens første tre poeng.

Kveldens motstander
Det blir en tøff nøtt å knekke i seriepremieren – Storhamar er stort sett tippet i toppen fra de som har dristet seg til å spå hvordan tabellen vil se ut før sluttspillet starter på vårparten neste år. Hamarsingene har klart å beholde store deler av fjorårets lag, men har forsterket seg med spillere som kanadiske Miles Gendron, Adrian Saxrud Danielsen og svenske Anton Karlsson. I tillegg gjør Jacob Berglund comeback i Storhamar-laget. Bakerst vokter Viktor Kokman målet, mens på trenerbenken venter nok et comeback i form av hovedtrener Petter Thoresen.

Status Stjernen
Stjernen har også en nykommer på trenerbenken i svenske Fredrik Johansson, som sist sesong befant seg i Halmstad Hammers. I treningskampene kunne man observere at svensken ønsket å spille en underholdende og fartsfylt hockey. Som Storhamar, har Stjernen klart å beholde store deler av fjorårets lag, men det har også forsterket seg med spillere som den svenske målvakten Jesper Folke Eliasson, hamarsingen Markus Aas-Eng Mikkelsen, amerikanske John Nicholas Piccinich og lillehamringen Stian Kaltrud Nystuen for å nevne noen. I tillegg har flere av Stjernens egne fremadstormende menn fått prøve seg i treningskampene, og vil nok få muligheter i seriekampene også.

Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Det er solgt mange billetter til kveldens oppgjør, og det ser ut til å bli god stemning mens Stjernen og Storhamar skal gjøre opp om sesongens første poeng på isparketten. Håkon Imset Stormli kan fortelle om et lag som gleder seg stort til seriestart, og vil gi alt for å begynne sesongen med en hjemmeseier og tre poeng.

Dørene til hallen åpnes kl. 15:00, men allerede fra kl 14:30 kan du entre vårt nye serveringstelt. Her blir det musikk og salg av mat og kald drikke.

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.