• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Da var dagen endelig her – treningskamper er unnagjort og det er tid for seriestart i årets Fjordkraft-liga. Stjernen tar imot Storhamar i Stjernehallen og publikum har kastet seg over billettene i håp om å kunne se byens røde iskrigere sanke sesongens første tre poeng.

Kveldens motstander
Det blir en tøff nøtt å knekke i seriepremieren – Storhamar er stort sett tippet i toppen fra de som har dristet seg til å spå hvordan tabellen vil se ut før sluttspillet starter på vårparten neste år. Hamarsingene har klart å beholde store deler av fjorårets lag, men har forsterket seg med spillere som kanadiske Miles Gendron, Adrian Saxrud Danielsen og svenske Anton Karlsson. I tillegg gjør Jacob Berglund comeback i Storhamar-laget. Bakerst vokter Viktor Kokman målet, mens på trenerbenken venter nok et comeback i form av hovedtrener Petter Thoresen.

Status Stjernen
Stjernen har også en nykommer på trenerbenken i svenske Fredrik Johansson, som sist sesong befant seg i Halmstad Hammers. I treningskampene kunne man observere at svensken ønsket å spille en underholdende og fartsfylt hockey. Som Storhamar, har Stjernen klart å beholde store deler av fjorårets lag, men det har også forsterket seg med spillere som den svenske målvakten Jesper Folke Eliasson, hamarsingen Markus Aas-Eng Mikkelsen, amerikanske John Nicholas Piccinich og lillehamringen Stian Kaltrud Nystuen for å nevne noen. I tillegg har flere av Stjernens egne fremadstormende menn fått prøve seg i treningskampene, og vil nok få muligheter i seriekampene også.

Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Det er solgt mange billetter til kveldens oppgjør, og det ser ut til å bli god stemning mens Stjernen og Storhamar skal gjøre opp om sesongens første poeng på isparketten. Håkon Imset Stormli kan fortelle om et lag som gleder seg stort til seriestart, og vil gi alt for å begynne sesongen med en hjemmeseier og tre poeng.

Dørene til hallen åpnes kl. 15:00, men allerede fra kl 14:30 kan du entre vårt nye serveringstelt. Her blir det musikk og salg av mat og kald drikke.

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.