• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Da var dagen endelig her – treningskamper er unnagjort og det er tid for seriestart i årets Fjordkraft-liga. Stjernen tar imot Storhamar i Stjernehallen og publikum har kastet seg over billettene i håp om å kunne se byens røde iskrigere sanke sesongens første tre poeng.

Kveldens motstander
Det blir en tøff nøtt å knekke i seriepremieren – Storhamar er stort sett tippet i toppen fra de som har dristet seg til å spå hvordan tabellen vil se ut før sluttspillet starter på vårparten neste år. Hamarsingene har klart å beholde store deler av fjorårets lag, men har forsterket seg med spillere som kanadiske Miles Gendron, Adrian Saxrud Danielsen og svenske Anton Karlsson. I tillegg gjør Jacob Berglund comeback i Storhamar-laget. Bakerst vokter Viktor Kokman målet, mens på trenerbenken venter nok et comeback i form av hovedtrener Petter Thoresen.

Status Stjernen
Stjernen har også en nykommer på trenerbenken i svenske Fredrik Johansson, som sist sesong befant seg i Halmstad Hammers. I treningskampene kunne man observere at svensken ønsket å spille en underholdende og fartsfylt hockey. Som Storhamar, har Stjernen klart å beholde store deler av fjorårets lag, men det har også forsterket seg med spillere som den svenske målvakten Jesper Folke Eliasson, hamarsingen Markus Aas-Eng Mikkelsen, amerikanske John Nicholas Piccinich og lillehamringen Stian Kaltrud Nystuen for å nevne noen. I tillegg har flere av Stjernens egne fremadstormende menn fått prøve seg i treningskampene, og vil nok få muligheter i seriekampene også.

Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Det er solgt mange billetter til kveldens oppgjør, og det ser ut til å bli god stemning mens Stjernen og Storhamar skal gjøre opp om sesongens første poeng på isparketten. Håkon Imset Stormli kan fortelle om et lag som gleder seg stort til seriestart, og vil gi alt for å begynne sesongen med en hjemmeseier og tre poeng.

Dørene til hallen åpnes kl. 15:00, men allerede fra kl 14:30 kan du entre vårt nye serveringstelt. Her blir det musikk og salg av mat og kald drikke.

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.