• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Vålerenga

Etter seriepremieren mot Storhamar hjemme i Fredrikstad sist lørdag, er det tid for sesongens andre serierunde og første bortekamp. Stjernen reiser til hovedstaden for å møte Vålerenga på Jordal Amfi, og er sugne på å hente hjem sesongens første poeng.

Kveldens motstander
Det har vært mange utskiftninger i Vålerenga før årets sesong. Svenske Fredrik Andersson er Oslo-lagets nye hovedtrener og på isen er det riktignok mange kjente fjes, men også noen nye. Amerikanske Mark Auk ankom fra danske Odense, Christoffer Törngren fra HV71, Didrik Nøkleby Svendsen fra Comet og nå gjør også Rasmus Ahlholm et comeback i Fjordkraft- ligaen etter å ha meldt overgang fra slovakiske HC Nove Zamky. I forrige runde ble Frisk Asker for sterke for laget fra hovedstaden, og Vålerenga tapte til slutt 6-3 på askerbøringenes hjemmebane i Varner Arena. Det kan fort være et revansjesugent VIF som møter Stjernen i kveld.

Status Stjernen
Brendan Ellis og Austin Cangelosi var kampklare til seriepremieren mot Storhamar, hvilket betød at Mikael Mikalsen og Emil Buskoven fortsatt var ute med skade. Stjernen gikk i krigen mot hamarsingene hjemme i Stjernehallen, men måtte til slutt gå ned med flagget til topps. Rødbuksene tapte premieren 3-6 – hvor Stian Kaltrud Nystuen, Ole Einar Engeland Andersen og Jarl Fredrik Tillman scoret hjemmelagets mål. Hovedtrener Fredrik Johansson var ikke fornøyd, og mente Stjernen slapp inn for enkle mål. Dette er helt sikkert noe Johansson og spillerne har jobbet med foran kveldens bortekamp på Jordal Amfi. Med et hardtarbeidende Stjernen-lag som klarer å opprettholde det tidvise presset man viste mot Storhamar, så skal kveldens verter Vålerenga få det tøft mot gjestende Stjernen fra plankebyen.

Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 22/23:

Poengkongen:
Stjernen: Åtte spillere med ett poeng hver
Vålerenga: Martin Røymark 2 poeng (1 + 1)

Utvisninger:
Stjernen: Markus Aas-Eng Mikkelsen 4 minutter
Vålerenga: Stian Solberg og Magnus Brekke Henriksen 2 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 33,3%
Vålerenga: 50%

Undertallspill:
Stjernen: 50%
Vålerenga: 100%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Eliasson 85,3% / Preben Rabben Arntsen 0%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 81,5% / Edgar Ramirez Talm 0%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:25. Kampstart er kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.