• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

Før kampen mot Frisk Asker

Sesongens tredje runde er en ny lørdagskamp hjemme i Stjernehallen. Stjernen tar imot friskusene fra Asker da det skal gjøres opp om tre nye poeng. Byens røde iskrigere er nok ivrige etter å bygge videre på den positive trenden etter den sterke borteseieren mot Vålerenga i Oslo.

Kveldens motstander
Frisk Asker ankommer Stjernehallen med to strake seire mot Vålerenga (6-3) og Manglerud Star (1-3), og er i øyeblikket serieleder med bedre målforskjell enn andreplasserte Lillehammer, som for øvrig også har to strake seire. På trenerbenken er det fortsatt Jan Andrè Aasland som er hovedtrener. Simon Stolt Wang er assistenttrener, ettersom Vidar Wold gikk over i rollen som sportssjef i klubben. Askerbøringene har beholdt store deler av fjorårets lag, mens det har kommet noen nye og kjente fjes foran denne sesongen. Kanadiske Bobby MacIntyre og Thomas Valkvæ Olsen har gjort comeback – mens Alexander Bonsaksen fra finske KooKoo, Håkon Løken Pedersen fra Sparta og kanadiske Fèlix Girard fra IF Björklöven er blant nykommerne.

Tidligere oppgjør
To treningskamper foran denne sesongen, hvor begge har endt med seier til Stjernen (4-5 e.s.s og 2-0).

Status Stjernen
Stjernen stilte nesten fulltallige mot Vålerenga på torsdag, men manglet fortsatt Emil Buskoven og Mikael Mikalsen. Etter straffeseieren i forrige runde klatret Stjernen til en syvendeplass på tabellen med to poeng, man puster nabo Sparta i nakken som innehar sjetteplassen på bedre målforskjell. Det var en uhyre jevn og spennende kamp mellom to angrepsvillige lag på Jordal Amfi hvor begge målvaktene vartet opp med solide redninger og begge lag hadde skudd i stengene. Hardt arbeid i begge ender av isen viste at Stjernen tok lærdom av kampen mot Storhamar og hevet intensiteten i spillet sitt. Det betalte seg i form av en sterk borteseier på straffeslag, etter at Austin Cangelosi, Alex Dostie og jonathan Hermansson scoret på sine straffer og målvakt Jesper Folke Eliasson reddet alle Vålerengas forsøk, unntatt ett. Rødbuksene ønsker nok å fortsette denne positive trenden ved å vise hjemmepublikummet at det skal være vanskelig å møte Stjernen i Stjernehallen denne sesongen.

Troppen er ikke klar ved publisering av denne saken. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Tre spillere med 2 poeng hver
Frisk Asker: Bobby MacIntyre og Mats Frøshaug 3 poeng hver (2 + 1 og 0 + 3)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson og Markus Aas-Eng Mikkelsen 4 minutter hver
Frisk Asker: Fèlix Girard 6 minutter

Overtall:
Stjernen: 33,3%
Frisk Asker: 12,5%

Undertall:
Stjernen: 80%
Frisk Asker: 83,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,3% / Preben Rabben Arntsen 0%
Frisk Asker: Nicklas Dahlberg 89,3% / Henrik Fayen-Vestavik 95,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.