• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 8 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Onsdag Ons 24 August Aug
Fredag Fre 26 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Lørdag Lør 24 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Mandag Man 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Grüner

Etter en hektisk forrige uke, har Stjernen nå hatt noen dagers spillefri. I kveld er det tid for et nytt oppgjør i Fjordkraft-ligaen, og våre røde helter har tatt turen til fasjonable Grünerløkka i Oslo for å møte Grüner i jakten på nye poeng.

Kveldens motstander
Grüner har hatt en tung start på årets sesong. Laget fra «løkka» ligger på tiendeplass med seks tap på de seks første kampene, og de første poengene har foreløpig latt vente på seg. Hovedtrener Morten Elverud er inne i sin niende sesong som hovedtrener for Oslo-laget, hvor i de fire siste har de vært en del av Fjordkraft-ligaen. Grüner mistet noen vikige brikker i troppen etter sist sesong – målvakt Quentin Papillon og løper Anton Blomberg returnerte til henholdsvis Frankrike og Sverige, mens blant andre William Mäkinen (Lillehammer), Petter Birkheim Andersen (Storhamar) og Sean-Michel Sunnqvist (Kongsvinger) signerte for andre norske klubber. Inn har duoen Jørgen Kvål og Nils Carnbäck fra Narvik kommet, finske Jussi Tammela fra JokP, Petter Grønstad fra Lørenskog og målvakten Linden Marshall fra Canada. Oslo-laget har hatt en tung innledning på sesongen, men før eller senere så løsner det, så det gjelder for Stjernen å være skjerpet.

Tidligere oppgjør
Ingen tidligere oppgjør denne sesongen.

Status Stjernen
Sist lørdag tok Stjernen sin tredje strake seier på èn uke, da regjerende norgesmester Stavanger Oilers ble beseiret med 6-3 hjemme i Stjernehallen. Det plasserer byens røde iskrigere på en fjerdeplass på tabellen, med fire seire og to tap på de seks første kampene og elleve poeng. Man ligger kun ett poeng bak tredjeplasserte Storhamar, og ett poeng foran Sparta på femteplass. Hovedtrener Fredrik Johansson var fornøyd med hva laget viste mot siddisene på lørdag, hvor det var fullt av karakter og «attityd» – dette ønsker nok trenerteamet og spillerne å bygge videre på i kampene som kommer. Målvakt Jesper Folke Eliasson måtte stå over et par kamper, men Preben Rabben Arntsen viste tydelig at han vil være med å kjempe om plassen mellom stengene. Ute på isparketten har Emil Buskoven, Mikael Mikalsen og Markus Aas-Eng Mikkelsen måttet stå over kamper, i tillegg til at Filip Gunnarsson måtte gå av et stykke ut i lørdagens kamp mot Oilers. Håpet er å jobbe mot en skadefri tropp, som er topp motiverte til å fortsette den gode trenden. Jakten på flere poeng begynner altså allerede i kveld, mot Grüner.

Filip Gunnarsson, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 8 poeng (2 + 6)
Grüner: Karl Olovsson 4 poeng (2 + 2)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 10 minutter
Grüner: Petter Grønstad 6 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,7%
Grüner: 4,5%

Undertall:
Stjernen: 83,3%
Grüner: 73,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,8% / Preben Rabben Arntsen 93%
Grüner: Linden Marshall 86,6% / Mikkel Wik 75%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:55. Kampstart er kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.