• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Grüner

Etter en hektisk forrige uke, har Stjernen nå hatt noen dagers spillefri. I kveld er det tid for et nytt oppgjør i Fjordkraft-ligaen, og våre røde helter har tatt turen til fasjonable Grünerløkka i Oslo for å møte Grüner i jakten på nye poeng.

Kveldens motstander
Grüner har hatt en tung start på årets sesong. Laget fra «løkka» ligger på tiendeplass med seks tap på de seks første kampene, og de første poengene har foreløpig latt vente på seg. Hovedtrener Morten Elverud er inne i sin niende sesong som hovedtrener for Oslo-laget, hvor i de fire siste har de vært en del av Fjordkraft-ligaen. Grüner mistet noen vikige brikker i troppen etter sist sesong – målvakt Quentin Papillon og løper Anton Blomberg returnerte til henholdsvis Frankrike og Sverige, mens blant andre William Mäkinen (Lillehammer), Petter Birkheim Andersen (Storhamar) og Sean-Michel Sunnqvist (Kongsvinger) signerte for andre norske klubber. Inn har duoen Jørgen Kvål og Nils Carnbäck fra Narvik kommet, finske Jussi Tammela fra JokP, Petter Grønstad fra Lørenskog og målvakten Linden Marshall fra Canada. Oslo-laget har hatt en tung innledning på sesongen, men før eller senere så løsner det, så det gjelder for Stjernen å være skjerpet.

Tidligere oppgjør
Ingen tidligere oppgjør denne sesongen.

Status Stjernen
Sist lørdag tok Stjernen sin tredje strake seier på èn uke, da regjerende norgesmester Stavanger Oilers ble beseiret med 6-3 hjemme i Stjernehallen. Det plasserer byens røde iskrigere på en fjerdeplass på tabellen, med fire seire og to tap på de seks første kampene og elleve poeng. Man ligger kun ett poeng bak tredjeplasserte Storhamar, og ett poeng foran Sparta på femteplass. Hovedtrener Fredrik Johansson var fornøyd med hva laget viste mot siddisene på lørdag, hvor det var fullt av karakter og «attityd» – dette ønsker nok trenerteamet og spillerne å bygge videre på i kampene som kommer. Målvakt Jesper Folke Eliasson måtte stå over et par kamper, men Preben Rabben Arntsen viste tydelig at han vil være med å kjempe om plassen mellom stengene. Ute på isparketten har Emil Buskoven, Mikael Mikalsen og Markus Aas-Eng Mikkelsen måttet stå over kamper, i tillegg til at Filip Gunnarsson måtte gå av et stykke ut i lørdagens kamp mot Oilers. Håpet er å jobbe mot en skadefri tropp, som er topp motiverte til å fortsette den gode trenden. Jakten på flere poeng begynner altså allerede i kveld, mot Grüner.

Filip Gunnarsson, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 8 poeng (2 + 6)
Grüner: Karl Olovsson 4 poeng (2 + 2)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 10 minutter
Grüner: Petter Grønstad 6 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,7%
Grüner: 4,5%

Undertall:
Stjernen: 83,3%
Grüner: 73,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,8% / Preben Rabben Arntsen 93%
Grüner: Linden Marshall 86,6% / Mikkel Wik 75%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:55. Kampstart er kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.