• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Før kampen mot Lillehammer

Etter tre strake triumfer på borteis er det endelig duket for en ny hjemmekamp i Stjernehallen. Byens røde iskrigere tar imot Lillehammer, og det finnes ikke bedre motivasjon enn å feste grepet om serieledelsen foran vårt eget publikum.

Kveldens motstander
Lillehammer har ikke hatt det enkelt så langt i årets sesong. Laget fra nordenden av Mjøsa har trøblet litt med skader, og har blant annet måttet låne inn spillere fra naboklubben Gjøvik. Etter tretten spilte kamper befinner de seg på en syvendeplass – ett poeng foran Manglerud Star og seks poeng bak Sparta på sjetteplass. Seks seire og syv tap har resultert i 17 poeng så langt denne sesongen. I forrige runde ble det et knepent tap mot Frisk Asker (3-4), men vant på overtid mot Vålerenga runden før (4-3). Men til tross for varierende resultater, så besitter Lillehammer spillere som jobber hardt og har gode egenskaper, i tillegg til en taktisk ringrev i form av Aleksander Smirnov som hovedtrener.

Tidligere oppgjør
Lillehammer og Stjernen har møttes en gang tidligere denne sesongen, i Eidsiva Arena på Lillehammer. Da var det Stjernen som tok alle poengene etter at Stian Nybraaten Hansen og Austin Cangelosi sørget for at 2-2 ble til 2-4 i den tredje perioden.

Status Stjernen
Stjernen fortsetter å imponere, og spiller med stor selvtillit om dagen. Tross noen tunge forfall her og der, så spiller våre røde helter med stort hjerte og en urokkelig tro på sitt eget spill. Da blir det fort morsom og underholdende hockey. Etter fjorten spilte kamper befinner Stjernen seg på førsteplass på tabellen – et poeng foran Vålerenga og tre poeng foran tredjeplasserte Storhamar. Ti seire og fire tap har resultert i 29 poeng så langt denne sesongen. Foran kveldens hjemmekamp har det vært tre strake bortetriumfer mot Frisk Asker (2-4), Stavanger Oilers (1-4) og Manglerud Star (2-4). Mot Manglerud Star var det også en sterk snuoperasjon fra 2-0 til 2-4. Med tre spillere blant de ti beste poengplukkerne i ligaen og å være laget som scorer mest mål – så ønsker Stjernen å feste grepet om førsteplassen hjemme i Stjernehallen.

Brendan Ellis, Douglas Byrkjeland og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 18 poeng (5 + 13)
Lillehammer: Martin Gran 16 poeng (7 + 9)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 16 minutter
Lillehammer: Joakim Lilliehöök 29 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,1%
Lillehammer: 13,3%

Undertallspill:
Stjernen: 81,4%
Lillehammer: 87,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,9% / Preben Rabben Arntsen 93,1%
Lillehammer: Trym Gran 92% / Oliver Dackell 92,5%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 17:30. Kampstart kl 18:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.

Se intervju med Benjamin Byrkjeland og Bjørge Josefsen etter dagens morgetrening