• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Manglerud Star

Stjernens tredje strake bortekamp bringer våre røde helter til den gule og grønne delen av hovedstaden. Stjernen gjester Manglerud Ishall og skal gjøre opp mot Manglerud Star om tre nye poeng og forhåpentligvis den tredje strake bortetriumfen for «guttæne».

Kveldens motstander
Under ledelse av Roy Johansen og Morten Ask, så har årets Manglerud Star vist gode takter så langt i sesongen. Oslo-laget befinner seg for øyeblikket på en åttendeplass, ti poeng foran Grüner og et poeng bak syvendeplasserte Lillehammer. Med fem seire og syv tap etter tolv spilte kamper har MS sanket inn 16 poeng så langt. Det har vært opp- og nedturer de siste kampene for Manglerud – seire har kommet mot både Storhamar og Frisk Asker, men det har også blitt tap mot Ringerike og Grüner. Men det som er sikkert er at Manglerud Star er et lag som spiller med høy intensitet og jobber hardt i tre perioder, og har også spillere som er med i toppen av poengligaen.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Manglerud Star har møttes en gang tidligere denne sesongen. Da var det Brendan Ellis som satte Stjernens siste scoring og sørget for at de røde vant 3-2 hjemme i Fredrikstad.

Status Stjernen
Stjernen hadde en sterk innledning på årets sesong, og ser ut til å fortsette den trenden. Rødbuksene befinner seg på en andreplass på tabellen – fire poeng foran Stavanger Oilers, og kun et poeng bak serieleder Vålerenga. Tretten kamper er spilt fordelt på ni seire og fire tap, og 26 poeng er sanket inn så langt. Etter det forsmedelige tapet mot nettopp serielederen hjemme i Stjernehallen, så har det røde lokomotivet kommet seg raskt tilbake på vinnersporet ved å vinne to bortekamper på rad mot Frisk Asker og Stavanger Oilers. Våre røde helter spiller med stor selvtillit, spilleglede, hardt «ærbe» og sist, men ikke minst hjertet planta godt utapå drakta. Det sies at alle gode ting er tre, og Stjernen ønsker å sitte igjen med ni av ni mulige poeng etter tre strake bortekamper. Så er det bare å ta på seg arbeidshanskene og gi gass mot Manglerud Star i kveld!

Brendan Ellis, Douglas Byrkjeland og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 17 poeng (5 + 12)
Manglerud Star: Darien Craighead 19 poeng (8 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 16 minutter
Manglerud Star: Jonathan Racine 16 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,5%
Manglerud Star: 14,6%

Undertallspill:
Stjernen: 80,5%
Manglerud Star: 92,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,9% / Preben Rabben Arntsen 93,1%
Manglerud Star: Mitchell Gillam 91,9% / Alexander Johnsen 0%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:25. Kampstart er kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.

Hør podcast med hovedtrener Fredrik Johansson før kampen mot Manglerud Star!