• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Frisk Asker

Denne lørdagen har Stjernen reist til Asker og er gjester i Varner Arena for å gjøre opp mot Frisk Asker i kampen om nye poeng. Askerbøringene har invitert til fest både på og utenfor isen for spillere og supportere, men Stjernen er fast bestemt for å ta med seg alle poengene hjem til Fredrikstad.

Kveldens motstander
Kveldens vert og motstander er altså Frisk Asker – laget som inntil forrige serierunde var serieleder. Tangotrøyene befinner seg nå på andreplass på tabellen med 21 poeng, noe som er to bak serieleder Vålerenga og et foran tredjeplasserte Stjernen. Syv seire med en på straffeslag og fire tap med et på overtid er fasit etter elleve spilte kamper. Askerbøringene har to strake tap siden de måtte gi tapt mot Vålerenga på overtid, og så tapte 2-4 mot Manglerud Star på hjemmeis. Hovedtrener Jan Andrè Aasland har hatt en noe skadeplaget tropp så langt i sesongen, men det ryktes at de fleste nå er på vei tilbake på is. Et fulltallig Frisk Asker hjemme i Varner Arena kan bli tøft, og Stjernen må nok en gang ta på seg arbeidshanskene.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Frisk Asker har møtt hverandre en gang tidligere denne sesongen. Da var det askerbøringene som reiste fra Fredrikstad og Stjernehallen med alle poengene etter å ha vunnet 2-4.

Status Stjernen
Våre røde helter befinner seg i øyeblikket på en tredjeplass med 20 poeng, som er et poeng bak kveldens motstander Frisk Asker på andreplass og et poeng foran Stavanger Oilers og Storhamar som begge har 19, men Oilers har bedre målforskjell. Etter elleve spilte kamper har det blitt syv seire med en på straffeslag og fire tap. Stjernen har også to strake tap på samvittigheten, mot henholdsvis Storhamar (5-1) og Vålerenga (1-2). Hovedtrener Fredrik Johansson har nesten en fulltallig tropp å velge i, bare Mikael Mikalsen og Markus Aas-Eng Mikkelsen manglet i forrige runde mot VIF. Stjernen la ned en enorm innsats i forrige runde, og det var kun marginer at pucken ikke spratt de rødes vei. Rødbuksene er nok ivrige etter å revansjere dette så fort som mulig, og ønsker å reise hjem fra Asker med alle tre poengene i bagasjen.

Markus Aas-Eng Mikkelsen og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich og Austin Cangelosi 15 poeng hver (4 + 11 og 8 + 7)
Frisk Asker: Anton Holm 14 poeng (9 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 15 minutter
Frisk Asker: Alexander Bonsaksen 14 minutter

Overtall:
Stjernen: 18,2%
Frisk Asker: 11,9%

Undertall:
Stjernen: 81,3%
Frisk Asker: 86,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,2% / Preben Rabben Arntsen 92,7%
Frisk Asker: Nicklas Dahlberg 90,1% / Henrik Fayen-Vestavik 93,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 17:55. Kampstart er kl 18:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.