• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Stavanger Oilers

Stjernen begynner nok en hektisk uke i Fjordkraft-ligaen med en tur til vestlandet. Våre røde helter skal i aksjon i DNB Arena mot Stavanger Oilers. Stjernen tok en sterk borteseier mot Frisk Asker forrige runde, og er nok topp motivert til å fortsette i den samme flyten mot siddisene.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers befinner seg på tredjeplass på tabellen med 22 poeng – et poeng bak Stjernen og et poeng foran Frisk Asker, men Oilers har også to kamper mindre spilt grunnet deltagelse i Champions Hockey League (CHL). Siddisene har syv seire og tre tap etter ti spilte kamper, hvor de blant annet måtte gi tapt i Stjernehallen hvor Stjernen tok seieren med 6-3. I deres forrige kamp manglet de Kristian Østby, Dennis Sveum, Jan Brejcak og Andre Strandborg, og det er i skrivende stund usikkert om de vil bli klare mot Stjernen. Uansett, så er begge lag helt tydelig i form, og det ligger an til å bli en real neglbiter av en kamp!

Tidligere oppgjør
Stjernen og Stavanger Oilers har møttes en gang tidligere denne sesongen. Da måtte siddisene reise tomhendte hjem fra Fredrikstad etter Stjernen hadde vunnet 6-3.

Status Stjernen
Stjernen Hockey ligger altså på en andreplass, poenget foran Stavanger på tabellen, men med to kamper mer spilt. Det er også tre poeng opp til serieleder Vålerenga. Etter tolv spilte kamper er åtte seire og fire tap fasiten med den nette sum av 23 poeng. I tillegg til seier mot kveldens motstander, har Stjernen så langt også beseiret blant andre erkerival Sparta, Vålerenga og Lillehammer. Rødbuksene manglet kun Mikael Mikalsen og Markus Aas-Eng Mikkelsen i forrige runde, hvor det ble seier i Varner Arena mot Frisk Asker (2-4). Stjernen ønsker nok å fortsette den gode trenden med sterke bortekamper, og akter å gjøre det tøft for siddisene i kveld.

Markus Aas-Eng Mikkelsen og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccnich og Austin Cangelosi 16 poeng hver (4 + 12 og 8 + 8)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 12 poeng (4 + 8)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 15 minutter
Stavanger Oilers: Tommy Kristiansen 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 16,7%
Stavanger: 12,1%

Undertallspill:
Stjernen: 81,1%
Stavanger: 89,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,2% / Preben Rabben Arntsen 93,1%
Stavanger: Joona Partanen 75% / Henrik Holm 92,9%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 17:55. Kampstart er kl 18:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.