• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

Manglerud Star er gjester i Stjernehallen i kveld, for Stjernens siste hjemmekamp i november måned. Våre røde helter har fått lokomotivet tilbake på vinnersporet, er motiverte for å fortsette den trenden i kveld og befeste sin posisjon i toppen av Fjordkraft-ligaen.

Kveldens motstander
Manglerud Star befinner seg før kveldens oppgjør på åttendeplass på tabellen – 10 poeng foran Ringerike og 12 poeng bak Lillehammer. Etter 21 spilte kamper har det blitt seks seire og 15 tap med 19 poeng totalt så langt denne sesongen. Før Manglerud vant mot byrival Grüner 5.november, så hadde de syv strake tap, og etter landslagspausen har den vonde trenden fortsatt med tap mot Frisk Asker og Ringerike. Nylig kom nyheten om at Manglerud også trøblet økonomisk – på grunn av det har Mitch Gillam, Darien Craighead, Parker Bowles og Jonathan Racine blitt fristilt av klubben. Gillam og Craighead har for øvrig signert for Vålerenga, Bowles har byttet til Sparta, mens Racine foreløpig er klubbløs. Det er med andre ord en ung spillertropp som gjester Stjernehallen i kveld.

Tidligere oppgjør
Stjernen har møtt Manglerud Star to ganger tidligere denne sesongen, og har vunnet begge. I september ble Brendan Ellis matchvinner i Stjernehallen (3-2) før Stian Kaltrud Nystuen og Håkon Imset Stormli sikret seieren i Manglerudhallen (2-4).

Status Stjernen
Stjernen ligger på en tredjeplass på tabellen – to poeng bak Vålerenga og et poeng foran Stavanger Oilers. Etter 21 spilte kamper har det blitt 14 seire og syv tap med 41 poeng totalt så langt denne sesongen. Stjernen havnet litt utenfor flytsonen i tiden før og etter landslagspausen med tre strake tap - derfor smakte nok seieren mot Frisk Asker i forrige runde ekstra godt, selv om det tok 65 minutter med spilletid og 40 straffer før avgjørelsen kom. Rødbuksene har også vært noe skadeplaget med Brendan Ellis, Filip Gunnarsson, Emil Buskoven, Mikael Mikalsen og Douglas Byrkjeland ute, i tillegg til at Austin Cangelosi måtte forlate isen i løpet av kampen mot Frisk Asker, en kamp hvor også Sander Rønnild fikk seg en smell. Men til tross for tunge fravær, så viser våre røde helter en stor innsatsvilje og et ønske om å fortsatt spille fartsfylt og underholdende hockey. Det er de nok interessert i å fortsette med i kveldens kamp mot Manglerud, men de må bare vokte seg mot å undervurdere Oslo- laget.

Mikael Mikalsen er tilbake i troppen etter en lang stund på sidelinjen. Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven, Douglas Byrkjeland og Jonathan Hermansson er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 25 poeng (7 + 18)
Manglerud Star: Emil Bejmo 20 poeng (7 + 13)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 35 minutter
Manglerud Star: Emil Frøshaug 24 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 16,4%
Manglerud Star: 12,5%

Undertallspill:
Stjernen: 82,2%
Manglerud Star: 88,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,9% / Preben Rabben Arntsen 93,2%
Manglerud Star: Alexander Johnsen 0%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.