• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

Det er duket for en ny hjemmekamp i Stjernehallen, idet våre røde helter tar imot Stavanger Oilers. Stjernen er ubeseiret mot siddisene så langt denne sesongen, og ønsker å opprettholde det etter kveldens kamp også.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers befinner seg før kveldens kamp på en femteplass på tabellen – to poeng foran Storhamar, og à poeng med fjerdeplasserte Frisk Asker. Etter 23 spilte kamper har det blitt fjorten seire og ni tap, og siddisene har så langt oppnådd 43 poeng. Stavanger har kanskje ikke helt hatt den sesongen de hadde sett for seg – det forventes jo at de skal ligge helt i toppen hvert år, og da er kanskje ikke en femteplass særlig attraktivt. Men det har svingt litt for Oilers – bare på de seks siste kampene så har det blitt tap mot Sparta (to ganger), Lillehammer og Frisk Asker, mens det har bare blitt seier i to av oppgjørene mot Storhamar og Vålerenga. En endring i spillerstallen har det også blitt siden sist lagene møttes – amerikanske Paul Bittner har forlatt Stavanger til fordel for Düsseldorfer EG, mens landsmann Rob Bordson som var i Oilers forrige sesong returnerer. Det er bare seier som er godt nok for Stavanger i kveld.

Tidligere oppgjør
Som nevnt så har Stjernen vunnet begge de foregående oppgjørene mellom lagene denne sesongen. Hjemme i Stjernehallen scoret Håkon Imset Stormli det første og siste målet da rødbuksene vant 6-3. I DNB Arena sto Jonathan Hermansson, Ole Einar Engeland Andersen, Andreas Heier og Alex Dostie for målene hvor Stjernen vant 1-4.

Status Stjernen
Stjernen er innehaver av tredjeplassen på tabellen – to poeng bak Vålerenga og et poeng foran Frisk Asker og Stavanger Oilers på henholdsvis fjerde- og femteplass. Etter 23 spilte kamper har det blitt femten seire og åtte tap, og har hentet 44 poeng så langt. Stjernen er nok fornøyd med sesongen så langt, men det er ingen grunn til å hvile på laubærene nå. På de seks siste kampene har det blitt to seire mot Frisk Asker og Manglerud Star, mens man har måttet gi tapt i fire av de kampene. Våre røde helter har riktignok også vært preget av en lang skadeliste de siste ukene, men som også har gitt yngre spillere muligheten til å vise seg frem og kjenne på nivået. Siden sist man møtte Stavanger Oilers, så har også svenske Albin Lindgren ankommet fra tyske EV Lindau. Men skader til tross, så er våre røde helter topp motivert til å fortsette å være ubeseiret mot Oilers og holde på plassen i toppen av tabellen.

Kevin Davis, Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven og Douglas Byrkjeland er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccnich 28 poeng (7 + 21)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 28 poeng (11 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 35 minutter
Stavanger Oilers: Tommy Kristiansen 68 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,9%
Stavanger: 19,5%

Undertallspill:
Stjernen: 78,8%
Stavanger: 85,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,4% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Stavanger: Joona Partanen 77,3% / Henrik Holm 92,3%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.