• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Grüner

Ny lørdagskamp i Fjordkraft-ligaen, og våre røde helter har tatt turen til fasjonable «løkka» i Oslo for å møte Grüner. Det er en revansjesugen gjeng som satte seg på bussen til hovedstaden, ivrige etter å slå umiddelbart tilbake med seier og poeng.

Kveldens motstander
Grüner innehar tiendeplassen på tabellen – tre poeng bak Ringerike og tolv poeng bak Manglerud Star på åttendeplass, den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet. Etter 22 kamper har det blitt to seire og tjue tap som har gitt Oslo-laget syv poeng så langt. I midten av oktober tok Grüner to strake seire mot Manglerud Star og Ringerike, men har siden da elleve strake tap – mot Storhamar og Stavanger Oilers måtte de plukke ti pucker ut av eget mål. Mot Frisk Asker i forrige runde manglet Grüner minst seks spillere på grunn av skader, samtidig som den tidligere Sparta-spilleren Stian Thorbjørnsen har vært utlånt til Furuset. Det er i skrivende stund usikkert om noen av disse spillerne blir klare til kveldens kamp, men Stjernen skal uansett vokte seg for å undervurdere Grüner.

Tidligere oppgjør
Stjernen har vunnet begge de foregående oppgjørene mot Grüner. I september ble det 1-5 i Grünerhallen hvor blant annet Jonathan Hermansson og Douglas Byrkjeland tegnet seg på scoringslisten. I oktober ble det 4-3 i Stjernehallen hvor Stian Kaltrud Nystuen ble matchvinner i kampens siste minutt.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg nå på sjetteplass på tabellen – à poeng med Storhamar på femteplass, og syv poeng foran Lillehammer. Etter 24 spilte kamper har det blitt femten seire og ni tap, som har gitt Stjernen totalt 44 poeng så langt. Siden landslagsoppholdet i november har det trøblet litt for våre røde helter – av de seks siste kampene, så har det blitt kun fem av atten mulige poeng, hvilket har medført at man har tapt terreng på tabellen. Samtidig har det vært store skadeproblemer som også har påvirket de siste kampers resultater, blant annet mot Stavanger Oilers i forrige runde var fem spillere ute hvorav fire var backer. Følg med her for en oppdatert oversikt over hvilke spillere som er kampklare og hvem som eventuelt er tilbake fra skade. Det er uansett en revansjesugen gjeng som har reist til Oslo i dag, for å «reise kjerringa» umiddelbart.

Kevin Davis, Jarl Tillman, Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven og Douglas Byrkjeland er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccnich 30 poeng (8 + 22)
Grüner: Nils Carnbäck 17 poeng (4 + 13)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 41 minutter
Grüner: Sebastian Labori Christiansen 31 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,5%
Grüner: 12,5%

Undertall:
Stjernen: 79,8%
Grüner: 78,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,6% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Grüner: Linden Marshall 88,1% / Mikkel Wik 84,9%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl. 15:55. Kampstart er kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.no