• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Storhamar

Julemiddagen er fortært og gavene åpnet – tradisjonen tro følger man selvfølgelig opp dette med litt romjulshockey. I kveld spilles den første av årets to siste kamper, og Stjernen har tatt turen til Hamar og CC Amfi for å møte Storhamar i jakten på nye poeng.

Kveldens motstander
Storhamar befinner seg på en sjetteplass på tabellen, ti poeng foran Lillehammer og ett poeng bak Vålerenga. Etter 27 spilte kamper har hamarsingene kapret 50 poeng fordelt på sytten seire og ti tap. De gule og blå har kanskje ikke fått den sesongen de hadde sett for seg, og har svingt litt i prestasjonene. Men samtidig så er årets sesong rekordjevn, og det er ikke mange poengene som skiller lagene på tabellen. Storhamar er, sammen med Stjernen, blant lagene som har satt flest pucker i nettet denne sesongen, og nå har de også forsterket troppen med den tidligere Manglerud Star-, Vålerenga-, og NHL-spilleren David Booth. Det er riktignok usikkert på om han blir spilleklar til kveldens kamp. Hamarsingene sto med fem strake seire før det ble tap mot Frisk Asker i det siste oppgjøret før juleoppholdet.

Tidligere oppgjør
Stjernen har ikke hatt den helt store poengfangsten mot Storhamar denne sesongen. På de tre første oppgjørene har laget fra Hamar tatt åtte av ni mulige poeng.

Status Stjernen
Stjernen innehar fjerdeplassen på tabellen, to poeng foran Vålerenga og ett poeng bak Frisk Asker. Etter 27 spilte kamper har våre røde helter kapret 53 poeng fordelt på atten seire og ni tap. Våre røde helter har gjort en sterk sesong så langt, og har vist at de hører hjemme i toppen av norsk hockey og Fjordkraft-ligaen. I tillegg er rødbuksene også det laget som har scoret flest mål så langt denne sesongen. Andreas Heier ønsket å prøve lykken i Østerrike, mens Håkon Imset Stormli og Preben Rabben Arntsen har forlenget sine kontrakter. På de seks siste kampene har det blitt fire seire og to tap, blant annet en sterk seier mot erkerivalen i Sparta Amfi i den siste kampen før juleoppholdet. Det er et revansjesugent Stjernen som har satt seg på bussen til Hamar for å jakte sesongens første poeng i CC Amfi.

Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie og John Nicholas Piccnich 36 poeng (10 + 26 og 11 + 25)
Storhamar: Patrick Thoresen 31 poeng (8 + 23)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 43 minutter
Storhamar: Adrian Saxrud Danielsen 49 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 21,6%
Storhamar: 20,8%

Undertallspill:
Stjernen: 81%
Storhamar: 79,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,8% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Storhamar: Viktor Kokman 88% / Markus Røhnebæk Stensrud 91,3%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Sport2 eller TV2 Play fra kl. 16:55. Kampstart er kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.no