• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Sparta

Denne søndagen har Stjernen reist hele 17 kilometer lenger nord for sesongens tredje lokaloppgjør mot Sparta i Sarpsborg og Sparta Amfi. Det som står øverst på ønskelista for våre røde helter og oss supportere er å ta en ny skalp mot erkerivalen.

Kveldens motstander
Sparta er i skrivende stund innehaver av førsteplassen på tabellen – et poeng foran Stavanger Oilers og to poeng foran Frisk Asker. På 25 spilte kamper har det blitt nitten seireog seks tap som har gitt dem 56 poeng totalt så langt denne sesongen. Laget fra Sarpsborg har gjort en sterk sesong hittil, og hadde blant annet tolv strake seire, men på de tre siste kampene har det blitt to tap mot henholdsvis Storhamar og Frisk Asker. I forrige runde manglet de blå blant annet Martin Grönberg, mens Martin Fagerudd måtte gi seg tidlig i den kampen, det er usikkert om de vil være med i kveld. Inn dørene i Sparta Amfi har Parker Bowles kommet fra Manglerud Star. Sparta er godt organiserte og er laget som har sluppet inn færrest mål i ligaen.

Tidligere oppgjør
Det har vært to tidligere møter i «slaget om Østfold», og lagene har vunnet en kamp hver. I Sparta Amfi ble Austin Cangelosi matchvinner da Stjernen vant 3-4. Mens i Stjernehallen scoret Alex Dostie Stjernens eneste mål da sarpingene vant 1-3.

Status Stjernen
På en rekordjevn tabell så innehar Stjernen for øyeblikket sjetteplassen – ti poeng foran Lillehammer og à poeng med femteplasserte Storhamar. Etter 26 spilte kamper har de røde sytten seire og ni tap som har gitt dem 50 poeng så langt denne sesongen. Mellom sjette- og førsteplass på tabellen er det virkelig jevnt og det skiller kun seks poeng. Så til tross for en sjetteplass, så er det likevel en sterk sesong Stjernen har levert så langt. Før landslagspausen hadde rødbuksene seks strake seire, før det kladdet litt rett før og etter oppholdet. Det ser dog ut til at det røde lokomotivet er tilbake på vinnersporet nå med to strake seire, og er laget med nest mest scorede mål i ligaen. Brendan Ellis, Filip Gunnarsson, Emil Buskoven, Jarl Fredrik Tillman og Douglas Byrkjeland har gått glipp av de siste kampene, og følg med på Stjernens nettsider og sosiale medier for oppdateringer om hvem som kan være tilbake på isen i kveld. Stjernen spiller en offensiv og fartsfylt hockey, og spillerne er topp motiverte for å ta nok en seier mot erkerivalen.

Jarl Tillman, Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven og Douglas Byrkjeland er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 36 poeng (11 + 25)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 29 poeng (15 + 14)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 43 minutter
Sparta: Håvard Salsten 52 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 22,8%
Sparta: 22,4%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Sparta: 84,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,6% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Sparta: Kevin Carr 90,8% / Tobias Normann 94,1%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 fra kl. 15:25. Kampstart er kl 15:30!
-Vi har et team på plass i Sparta Amfi som vil sende live på vår Facebook side Før kampen 30 min før kampstart, i pausene og Etter kampen sending.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.no