• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot Vålerenga

Stjernen Hockey inviterer til å ringe inn det nye året ved å avslutte inneværende år med hjemmekamp mot Vålerenga i Stjernehallen. Det kan bli et fyrverkeri av en kamp med en herlig innsats både på isen og tribunen.

Kveldens motstander
Vålerenga befinner seg på femteplass på tabellen, med samme poengsum som Storhamar på plassen foran og Stjernen på plassen bak. Etter 28 spilte kamper har Oslo-laget sanket 53 poeng, fordelt på atten seire og ti tap. På de seks siste kampene har VIF fire seire og to tap – i forrige runde ble Frisk Asker beseiret i Jordal Amfi på overtid. Litt utskiftninger i troppen har det også vært – blant annet har Mitch Gillam, Darien Craighead og Joachim Lunde Hermansen ankommet fra Manglerud Star, mens Jonas Oppøyen (lagt opp), Christoffer Törngren (Västerviks IK) og Svein Petter Falk-Larssen (Nidaros Hockey) har forlatt klubben. Det har svingt litt i formen for laget fra Oslo Øst, men det er like fullt et sterkt og godt organisert lag som har ankommet Stjernehallen i kveld.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møtt hverandre tre ganger så langt denne sesongen. Austin Cangelosi, Alex Dostie, Jonathan Hermansson og målvakt Jesper Folke Eliasson bidro til å avgjøre straffekonkurransen til Stjernens fordel i den første kampen. Mens Vålerenga har vunnet de to neste oppgjørene i ordinær tid.

Status Stjernen
Etter gårsdagens kamp på Hamar, så falt Stjernen til en sjetteplass på tabellen, à poeng med Vålerenga og Storhamar på plassene foran, samt tretten poeng foran Lillehammer på syvendeplass. Etter 28 spilte kamper har våre røde helter sanket 53 poeng – fordelt på atten seire og ti tap. På de seks siste kampene har Stjernen tre seire og tre tap, deriblant en seier mot erkerivalen i Sparta Amfi. I forrige runde på onsdag kunne Stjernen mønstre en nærmest skadefri tropp hvor flere spillere som hadde vært ute i lengre tid var tilbake i lagoppstillingen. Forhåpentligvis ble den kampen en god nok oppvarming for de litt mer kamprustne, slik at rødbuksene er topp motivert og rustet til å gi VIF kamp til døra om nye viktige poeng i Fjordkraft-ligaen.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 37 poeng (10 + 27)
Vålerenga: Mathis Olimb 25 poeng (5 + 20)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 43 minutter
Vålerenga: Didrik Nøkleby Svendsen 53 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 21%
Vålerenga: 20,6%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Vålerenga: 92,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Eliasson 89,8% / Preben Rabben Arntsen 92,4%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 91,4% / Mitchell Gillam 91,7%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.