• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Stavanger Oilers

Stjernen skal ut i tre kamper denne uka, og den første kommer allerede i kveld da våre røde helter har tatt turen over fjellet. Stavanger Oilers venter i DNB Arena – i det som blir en tøff, men på ingen måte umulig oppgave. Man ønsker naturlig nok å bygge videre på den gode hockeyen man har spilt den siste tiden.

Kveldens motstander
Stavanger Oilers befinner deg på andreplass på tabellen – a poeng med Sparta på plassen foran og Vålerenga på plassen bak. Etter 32 spilte kamper har siddisene sanket 67 poeng fordelt på 22 seire og ti tap. På de seks siste kampene har Oilers vært formsterke med fem seire, men måtte gi tapt mot Vålerenga. Noen endringer har spillertroppen har det også blitt siden forrige møte – Nick Dineen har ankommet fra Lillehammer, mens Jan Brejcak har reist hjem til slovakiske HC Banska Bystrica og Vegard Faret har blitt utlånt til Ringerike. Stjernen må se opp for formsterke siddiser som kommer til å gå ut i 100 fra start av.

Tidligere oppgjør
Stjernen har riktignok hatt et godt tak på Stavanger Oilers denne sesongen. Jonathan Hermansson noterte seg for scoring da rødbuksene vant 6-3 i Stjernehallen, samme mann scoret også det første målet da Stjernen vant 1-4 i DNB Arena. I desember fikk siddisene sin revansj og vant 2-7 i Stjernehallen.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass, hvor det ikke er kun fire poeng som skiller mellom første- og sjetteplass. De røde er 22 poeng foran Lillehammer og a poeng med Frisk Asker og Storhamar på plassene foran. Sammen med siddisene og hamarsingene er Stjernen blant topp tre over hvilke lag som scorer flest mål så langt denne sesongen, og innehar også de tre øverste plassene i årets poenliga med Alex Dostie, John Nicholas Piccinich og Austin Cangelosi. De røde har også fire seire på de seks siste kampene, blant annet tre strake seire på de siste tre kampene mot Frisk Asker, Manglerud Star og Lillehammer. Det har herjet litt sykdom blant spillerne den siste tiden, men forhåpentligvis er det et tilbakelagt kapittel og det var tydelig i forrige runde mot Lillehammer at formen og selvtilliten var det uansett ingenting i veien med. Stjernen er topp motiverte til å ta en ny skalp og nye poeng med seg hjem fra vestlandet.

Jarl Tillman og Douglas Byrkjeland er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 47 poeng (11 + 36)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 36 poeng (14 + 22)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 45 minutter
Stavanger Oilers: Tommy Kristiansen 101 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 23,3%
Stavanger: 21,4%

Undertallspill:
Stjernen: 80,3%
Stavanger: 83,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90% / Preben Rabben Arntsen 92,4%
Stavanger: Joona Partanen 88,5% / Henrik Holm 92,5%

Følg kampen:
-Se kampen på Tv2 Sport 1 eller Tv2 Play fra kl. 17:55. Kampstart er kl 18:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.