• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Kort prosess

(Stjernen – Lillehammer 5-0) Stjernen var litt reduserte grunnet sykdom foran kveldens kamp mot Lillehammer, men det så ikke ut til å være noen hindring. Etter en litt treig start, gjorde Stjernen kort prosess mot gjestende lillehamringer, og tok både seieren og tre poeng.

Litt lang lunte
Det var gjestene som kom best i gang i kveldens oppgjør i Stjernehallen, og Lillehammer fikk frem noen gode muligheter. Men Stjernen var godt organisert og bakerst tok målvakt Jesper Folke Eliasson seg av de skuddene som kom.
Det virket litt om at det var litt lang lunte på fyrverkeriet, men når Stjernen først fikk fyr på teltet, så tok de like gjerne over hele kampen. Gjestene fikk ikke til mye, og det var ikke ufortjent da Mikael Mikalsen sendte de røde i føringen etter nesten halvspilt periode etter forarbeid fra John Nicholas Piccnich og Benjamin Byrkjeland.
Stjernens høye press fortsatte, og drøye fem minutter senere var det nevnte Byrkjeland som var sist på pucken da hjemmelaget doblet sin ledelse – de målgivende pasningene var det Brendan Ellis og Jonathan Hafsmoe som stor for.
2-0 sto seg også til pause etter en periode hvor Stjernen kom litt trått i gang, men endte opp med å kontrollere omgivelsene. Skuddstatistikken gikk også i favør Stjernen med 16 mot 7.

Full kontroll
Selv om det kanskje ikke det var sjampanjehockey fra Stjernen i kveld, så gikk de likevel hardt ut og fortsatte sitt press i midtperioden. Slitne lillehamringer ble stadig presset tilbake i egen sone, og hadde sin fulle hyre med å forsvare seg.
Begge lag hadde riktignok sine muligheter, og blant annet var Jonathan Hafsmoe nære ved å sette Stjernens tredje drøyt midtveis i perioden.
Publikum måtte smøre seg meg tålmodighet, men det skulle bli jubel også i denne perioden. Med en mann mer på isen, mens gjestenes Joakim Lilliehöök satt utvist for en holding, så var det Austin Cangelosi som kunne presse inn de rødes tredje mål.
Med tolv sekunder igjen på klokka ville ikke John Nicholas Piccnich være noe dårligere, og mens Filip Gunnarsson og Alex Dostie sto for serveringen, så kunne Piccnich øke til 4-0. 4-0 ble også pauseresultatet i en periode hvor Stjernen kontrollerte det aller meste ute på isen. Skuddstatistikken gikk også i favør hjemmelaget med 16 mot 5.

Transportetappen
Stjernen byttet fra fyrverkeri til frusere i den siste perioden, som gjorde at Lillehammer kunne komme på noen visitter i offensiv sone. Gjestene skapte flere gode muligheter, men ble igjen hindret av et godt organisert Stjernen med en god målvakt Eliasson mellom stengene. Det var også artig å se at de yngre spillerne – Eskil Hølmo Stene og Didrik Utter – også fikk prøve seg, en mulighet begge gutta åpenbart tok tak i med begge henda.
Selv om Lillehammer var mer med i kampen i denne perioden var seieren egentlig aldri truet, et godt og kompakt Stjernen slapp gjestene aldri noe mer inn i kampen enn at man fortsatt holdt på initiativet.
En nettkjenning skulle det også bli da Ole Einar Engeland Andersen og Alex Dostie på lekkert vis ga Piccnich muligheten til å score sitt andre for kvelden.
Mot slutten av perioden stod også kraftpluggen Sander Rønnild opp for lagkameratene sine, og vartet opp med en skikkelig fight mot Lillehammers Sverre Rønningen. En kamp i kampen man kan si endte uavgjort.
Stjernen vant dermed 5-0, og målvakt Eliasson kapret derfor også en ny smultring. Skuddstatistikken i den tredje perioden endte 13 mot 8 til Stjernen, totalt 45-20.

Kampstatistikk!

Nå er det ikke flere kamper for våre røde helter denne uka, men Stjernen reiser til Stavanger førstkommende tirsdag før Grüner er gjester i Stjernehallen den 19.januar. Vel møtt!