• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Før kampen mot Lillehammer

Denne uka er det kun en kamp å tenke på for våre røde helter. Lillehammer er gjester i kveldens hjemmekamp i Stjernehallen. Stjernen gjorde et byks på tabellen etter seieren mot Manglerud Star sist, man ønsker å opprettholde den gode trenden mot gjestene fra innlandet.

Kveldens motstander
Lillehammer befinner seg på syvendeplass på tabellen – atten poeng foran Manglerud Star og atten poeng bak naboen ved Mjøsas bredder, Storhamar. Etter 31 spilte kamper har Aleksander Smirnovs menn sanket 41 poeng fordelt på fjorten seire og sytten tap. Det har vært mye utenomsportslig trøbbel for Lillehammer den siste tiden, som også har medført endringer i spillertroppen. Andreas Martinsen og Nick Dineen meldte overgang til Vålerenga og Stavanger Oilers, mens finske William Mäkinen og svenske Henrik Eriksson forlot landet til fordel for franske Cergy-Pontoise (for øvrig den samme klubben som Magnus Eikrem Haugen var innom) og britiske Belfast Giants. På de seks siste kampene står lillehamringene med kun en seier som kom mot Grüner i begynnelsen av desember. Likevel har flere av tapene vært med kun ett mål, så til tross for alle utskiftninger i troppen, så skal man vokte seg mot å undervurdere kveldens gjester.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lillehammer har møtt hverandre tre ganger tidligere denne sesongen. Stjernen tok seieren i de to første kampene (2-4 og 7-0), mens Lillehammer vant i Eidsiva Arena i november med 5-2.

Status Stjernen
Stjernen innehar fjerdeplassen på den uhyre jevne tabellen – à poeng med femteplasserte Frisk Asker og et poeng bak Vålerenga på tredjeplass. Etter 31 spilte kamper har Fredrik Johansson manet sine elever frem til 60 poeng fordelt på tyve seire og elleve tap. På de seks siste kampene har våre røde helter fire seire, blant annet en skalp mot erkerival Sparta, samt to strake seire mot Frisk Asker og Manglerud Star før kveldens oppgjør. Stjernen ser utvilsomt ut til å ha funnet tilbake til flytsonen og har de siste kampene vartet opp med iherdig innsats og underholdende hockey. Alex Dostie, Austin Cangelosi og John Nicholas Piccnich innehar topp tre I Fjordkraft-ligaens poengliga, mens Stian Kaltrud Nystuen og Cangelosi er toppscorere i ligaen sammen med Vålerengas Thomas Olsen. Det er i hvert fall hevet over enhver tvil at guttæne vet hvor målet står!

Det har herjet sykdom i troppen den senere tid og det er ikke avklart hvem som vil være en del av troppen til kveldens kamp ved publisering av denne saken. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for oppdatering av tropp og line up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 44 poeng (11 + 33)
Lillehammer: Sverre Rønningen 21 poeng (6 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 45 minutter
Lillehammer: Joakim Lilliehöök 35 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 22,8%
Lillehammer: 21,8%

Undertallspill
Stjernen: 80%
Lillehammer: 83,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,6% / Preben Rabben Arntsen 92,4%
Lillehammer: Trym Gran 91,8% / Daniel Ingvaldsen 0%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.